אלרגיה לppd

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לppd
    אלונה
    04/12/2008

שלום אני אלרגית בצורה חקיפה לppd מצאתי צבעי שיער בעלי אחוז קטן של המרכיב לדיוק 2 אחוז לבד למרות מה שנכתב פה אין בארץ צבעי שיער נטולי ppd ולכן לאף אחד פה אין תשובה מה שמם? ואיפה ניתן להשיגם אם יש אשמח לדעת כיוון שפניתי לכל ספק או חברת צבעים אפשרית בארץ ולשאלתי האם גם 2 אחוז עלולים ליצור תגובה חריפה? תודה רויטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לppd

הוספת תגובה

• רויטל

ד``ר בן רנר
    04/12/2008

גם 2% יגרמו לבעיה. בנושא הזה אין פשרות .בכל מקרה צבע בלונד לא מכיל את החומר.בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל תבע בלונדיני הוא זה שגרם לי לבע

אלונה
    15/12/2008

אז איך יכול להיות שבבלונד אין את החומר???? אאחרי תבחין הצבע הוא זה שגרם לי לאלארגיה והוא תמיד היה בלונד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבע בלונדיני הוא זה שגרם לאלרגיה

אלונה
    15/12/2008

ויש בו ppd לא הבנתי טוב אני אשאל את הרופא שלי דר דולב צבי הכי טוב ביי ביי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו