כפפות ויניל\ניטריל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפפות ויניל\ניטריל
    גלית גרוסמן
    05/12/2008

אני רופאת שיניים העובדת עם כפפות ויניל עקב אלרגיה ידועה ללאטקס, מזה שנים. לפני כמה חודשים התחלתי לעבוד גם עם כפפות ניטריל, ובימים האחרונים מופיעה תגובה אלרגית על כפות הידיים. עד כמה נפוצה אלרגיה לניטריל?מהם הסיכויים שמדובר באלרגיה לכפפות הניטריל לעומת הויניל, כוונתי היא מי מהחומרים נחשב לאלרגני יותר?תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כפפות ויניל\ניטריל

הוספת תגובה

• כפפות ניטריל

ד``ר בן רנר
    06/12/2008

שני החומרים וינין וניטריל דומים ואינם מכילים גומי.חלבון הלטקס לא מצוי בכפפות ניטריל ולכן הלטקס אינו גורם את הבעיה.הכפפות מכילות גם מרכיבים נוספים בינהם מאיצים שונים המאיצים את התגובה הכימית ,פודרה וצבע.הרגישות למאיצים השונים מתבטאת ברגישות מקומית בלבד בניגוד ללטקס הגורם לתופעה סיסטמית(כללית).ניתן לבדוק זאת ע"י מבחני מטלית .אפשרות נוספת שהפודרה מכילה חלקיקי גומי.פני למרפאה אלרגית לבדיקה ואל תשתמשי בכפפות ניטריל.בכל מקרה זה מקרה לא שגרתי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקזמה- בקשה לעזרה

עלי מרווה
    09/01/2014

שלום לד"ר הנכבד,
    אני סובלת מזה שנים רבות מאקזמה כרונית בכפות הידיים . הקושי העיקרי מתבטא בעבודות הבית במיוחד הדחת כלים שהפכה לסיוט ממש. הגרוד ( לפעמים עד זוב דם) והיובש בלתי נסבלים . אני מעוניינת להגן על ידיי באמצעות כפפות . ידוע לי שישנם סוגים שונים של כפפות בשוק . שאלותיי הן :
    אילו כפפות מתאימות לי במיוחד בגלל האקזמות הקשות והרגישות ללטקס?
    האם כפפות וויניל? כפפות ניטריל? מה ההבדל ביניהם? אני זקוקה לכפפות שמתאימות לעור רגיש במיוחד ואנטי אלרגיים לחלוטין.
    שאלה נוספת: איזו משחה יכולה לעזור לי בטיפול באקזמה?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו