מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה וגרד נוראי בעור- דחוף!!!!מור08/12/2008
שלום לכם ביתי הראשונה כבר בת 4 שבועכות (אתמול). ילדתי אותה בזירוז משום שהייתה לי פריחת הריון שהובחנה בביופסיה כ-ppop. טופלתי בפרדניזון במינון של 60 מ"ג וכדורים של האיסטון לגרד. שוחררתי אחרי שבוע מבית החולים כאשר חל שיפור מסוים עם הוראות להמשך טיפול. כאשר ירדתי במינון והגעתי למינון של 20> 10 מ"ג ליום- התחיל לי שוב פריחה מוזרה בגוף. שכחתי לציין כי הפריחה בהריון התחילה מהבטן והפריחה הנוכחית התחילה מהשדיים (אני מניקה). מיום שבת שעבר התחילה לי הפריחה בשדיים, כעבור חמישה ימים- ביום חמישי בצהריים, הפריחה התחילה להתפשט לרגל ימין. כיום, אחרי שבוע ויומיים- הפריחה כבר קיימת ב-90 אחוז מהגוף- כמעט כל הרגליים +גב כפות רגליים, בטן, שדיים, גב, דקולטה, צוואר, קרקפת, מאחורי האוזניים, ידיים ועוד... (בלילה התחיל לי אפילו בווגינה). הגרד ברובו והתפשטות הפריחה מתקיימת בשעות הערב והלילה. הפריחה אדומה מאוד, מגרדת מאוד, מעקצצת. כשלוחצים עליה היא הופכת להיות צהובה. ראה אותי רופא ברמבם ביום חמישי\ כאשר הוא ראה רק את השדיים- טען שזה אלרגיה. נתן לי משחת אלוקום. ראה אותי רופא עור ממכבי ביום ראשון- נתן לי שוב פרדניזון במינון 40 מ"ג ומשחת נרידרם. תוך כדי אני אפילו הלכתי ל-2 טיפולי דיקור. הפריחה מסרבת להפסיק להתפשט ולגרד. אני פוצעת את עצמי בטירוף הדעת וללא שליטה- לא מצליחה להפסיק לגרד בשעות הלילה. לקחתי כרגע האיסטון בתקווה שיעזור לי. מה לעשות? ה-צ-י-ל-ו אותי!!!! אני מניקה ילדה בת חודש וכבר אין לי סבלנות לשום דבר. לא יודעת מה לעשות!!! כמה פעמים מותר לי לקחת את ההאיסטון ביום על מנת שישפיע על הגרד? מה עוד אני יכולה לעשות על מנת לעצור את התפשטות הפריחה? למה אני כבר מסוגלת להיות אלרגית?- שיניתי את אבקת הכביסה לזו של התינוקת (היפואלרגני), עברתי רק לבגדים מכותנה, הפסקתי ללבוש חזיות....- כלום לא עוזר!!! אנא הגיבו בדחיפות. בתודה מראש- מור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה של סוף הריון PUPPP.
ד``ר ולרי טפליצקי09/12/2008שלום רב, אני מקווה שאת מרגישה כבר יותר טוב. סוג של פריחה שאת מתיירת כנירא אורטיקריה.
זה נמשך מספר שבועות וחולף.
בד"כ זה לא קשור לאלרגיה למשהו ספציפי במזון או בסביבה אך ניתן לשלול זאת בבדיקה אצל אלרגולוג.
בינתיים לקחת טיפול עם פרדניזון במינון יורד בהדרגה, לורסטין אחד ליום, אהיסטון עד 3 ליום. וזה באישור של רופא המטפל או בהוראה ישירה של רופא המטפל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מאיר כהן09/02/2009שלום שמי אנטה ויש לי את כל התופעות שהוזכרו לעיל יש לי שאלה נוספת האם האלרגיה חוזרת או שזה משהו חד פעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטה
ד``ר בן רנר10/02/2009התופעה עלולה לחזור מכיוון שהגורם הנוסף לתופעה(מעבר ללידה וההיריון) עדיין לא ידוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני סובלת מה - puppp
ליאורה27/10/2009אם אני לקחתי כדורים ווהיום הפסקתי את הכדורים לאחר 20ימים ועכשיו מתחיל לי
הגירוד מההתחלה ...מה לעשות אני לא כל כך רוצה עוד הפעם כדורי קורטיזון
השאלה היא אם זה אמור להיעלם לבד או שחייב טיפול ?
והאם כדורי טלפסט אמור לעזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאורה
ד``ר בן רנר29/10/2009המשיכי בטלפסט.התופעה ברת חלוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)