אלרגיה לאלכוהול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לאלכוהול?
    איה
    03/01/2009

שלום רב, לפני כמה שנים התחלתי לשים לב כי כאשר אני שותה יין, בעיקר אדום, גם בכמויות קטנות, מופיעים כתמים אדומים בפניי, בעיקר מתחת לעיניים ובמצח. התופעה חוזרת על עצמה מאז, בעיקר בשתיית יין אדום, ובעוצמה נמוכה יותר ביין לבן, כמו גם במשקאות אחרים, אך לא בכולם- לדוגמא בירה. האם יש דרך לדעת מה אחוז האלכוהול שמותר לי לשתות ושלא יגרום לתופעות כאלה? ה אם יש משקאות אלכוהוליים שלא יגרמו לתופעות אלה? האם אני אלרגית לחומר ספציפי ביינות אדומים/לבנים? האם יש כדור אותו ניתן לקחת שיכול למנוע תופעות אלה? האם יש טיפול הומאופטי או אחר שיכול לגרום ל"היעלמות" התופעה? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לאלכוהול?

הוספת תגובה

• אלרגיה לאלכוהול?

ד``ר ולרי טפליצקי
    04/01/2009

שלום רב,
    האם אתה אלרגי לענבים? לעקיצות דבורים?
    בעיינות מסויימים מוסיפים סולפיטים והם גורמים לבעיה. תנסה עין ללא סולפיטים.
    תופעה של פריחה אחרי שתית יין או משקה אחר מתפתחת אצל אנשים לפעמים. זה בד"כ סוג של רגישות ולא אלרגיה. קשה לדעת איזה מרכיב גורם לתופעה, כנרא זה אלכוהול באצמו. יתכן קשר לריכוז האלכוהול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום איה

שלום איה
    גם לי זה קורה כאשר אני שותה וודקה האם יש משהו לעשות בכדי לטפל בזה?
    האם זה עבר לך ואת יודעת מה המקור לכתמים האדומים האם זה הריכוז או השתיה עצמה
    תודה לעוזרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו