אלרגיה לסויה ושמן סויה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לסויה ושמן סויה
    תמי
    06/01/2009

שלום רב, התינוקת שלי אלרגית כנראה לחלב ולסויה (הקאות קשות אחרי אכילת מעט מהתחליפים), היא בת 7 חודשים ויונקת מלא. אני הורדתי מהתזונה שלי את כל מוצרי החלב בעקבות החשש שהם עושים לה כאבי בטן. ניסיונות לתת לה מוצקים הסתיימו בכאבי בטן (בכי, התפתלויות, גזים, שלשולים), גם כשמדובר במרק ירקות כתומים, או בפירות כמו אגס ותפוח. מה עושים? ושאלה נוספת: אם אני כמניקה אוכלת מזון שיש בו שמן סויה האם זה עשוי להשפיע עליה לרעה? שמן סויה לא אמור להכיל חלבונים, נכון? האם יש חשש שיש בו חלבונים שיעברו אליה דרך החלב שלי ויגרמו לה לחוסר מנוחה? אני מנסה לפענח את כאבי הבטן שלא עוזבים אותה... תודה רבה תמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לסויה ושמן סויה

הוספת תגובה

• אלרגיה לסויה ושמן סויה

ד``ר בן רנר
    06/01/2009

אינך צריכה לחשוש . את יכולה לאכול ככול העולה על רוחך.הילדה תייבת לקבל נוטרמיגן (לא טעים)או נאוקט(יותר טעים) ואחרי שמצבה ישתפר ניתן להכניס לכלכלה גם מוצקים.בכול מקרה עליה לעבור ברור במרפאה אלרגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו