מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקביאס או אלרגיה - חוו"ד נוספתשרון10/01/2009
שלום לכם, נפלא שיש כמותכם בפורום. אשמח מאוד לקבל את חוות דעתכם. ביום שני האחרון (היום יום שבת) התכסיתי בשמיכת צמר שזמן רב נותרת בארון ללא שימוש. קמתי בבוקר מכוסה עקיצות קטנות באזור הידיים (האמה) ומעט בבטן. במהלך הימים עד יום חמישי הפריחה התפשטה לכל הבטן ומעט לירכיים (באזור העליון של הירכיים). הפריחה הזאת מגרדת אך לא עד כדי התעוררות באמצע הלילה, אני מתפקדת לחלוטין ומזמן לזמן מגרדת. בנוסף לזאת, אם אינני מגדרת, לא ניתן לראות את העקיצות, מלבד אלו שכבר הפכו לגלדים של עקיצות. ביום חמישי ביקרתי אצל רופא עור שאבחן אצלי סקביאס. הוא לא נעזר בזכוכית מגדלת או כל אמצעי אחר. שאלתי אותו מספר שאלות, אך בחוסר סבלנות ביקש אותי לפנות לאינטרנט כדי לקבל תשובות לשאלותיי. אז פניתי וגיליתי שתיאור התופעה (באמצעות טקסט ותמונות) אינו תואם את המתרחש אצלי מהסיבות הבאות: הגירוד אינו עז, אני ישנה טוב מאוד בלילה. הפריחה אינה מופיעה באזור האצבעות, כפות ידיים, כפות רגליים, כיפולי המרפקים, הבירכיים וכיוב', אינה מופיעה כלל באזור איברי המין ופטמות, אינה מופיעה כלל באזור בית השחי. לא ניתן לזהות תעלות, או עקיצות המופיעות בזוגות (אחד לכניסה ואחד ליציאה), העקיצות אינן מופיעות בשורה כך שלא ניתן להצביע על אפשרות נוספת של קיום התעלה. אינני מקיימת יחסי מין, לא ביקרתי בבתי אבות, פנימיות, צבא וכיוב'. ברור לי שתשובתכם האחראית ביותר תהיה לומר - שלא ניתן לאבחן מבלי לראות ישירות את המתואר. אך שאלתי היא האם יתכן כי מדובר באלרגיה ? האם אבחנתו של רופא העור סופית ? ביום שישי ביקרתי אחות ורופאת משפחה, בתחילה הן אמרו שזו תגובה אלרגית, וסיכוי קלוש ביותר שמדובר בסקביאס היות והן ראו סקביאס בעבר. אבל לאחר שאמרתי להן שאובחנתי על ידי רופא עור, רופאת המפשחה התחילה לומר שהיא מוצאת שתי עקיצות (כן בדיוק, מכל הגוף היא מצאה שתי דוגמאות) שמזכירות כניסה ויציאה... בשני הלילות האחרונים נמרחתי בMITEX, ואני לא רואה שיפור כלשהו במצב... לאחר התיאור המפורט, אשמח לקבל דעתכם המסויגת כמובן, כאשר שאלתי העיקרית היא - האם יתכן שעל אף כל האמור לעיל, יתכן כי נדבקתי בסקביאס ? בהערכה רבה שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרדת
ד``ר בן רנר10/01/2009את צודקת.האבחנה של גרדת הייתה נמהרת. בד"כ אי אפשר ךאבחן גרדת בימים הראשונים אלא לאחר תקופה לא קצרה לאחר שהסימנים הקלאסים שתארת מופיעים.לרב לאחר מספר שבועות ונתקלתי במקרים של חודשיים!ע"פ התאור שלך גרדת אין לך.סביר שיש לך גרד ממקור אחר.נסי רופא נוסף ופני למרפאה אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שרון11/01/2009האם למרפאה שלך ישנו הסדר כלשהו עם קופות חולים ?ואם כן, עם איזו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון
ד``ר בן רנר11/01/2009בהרצליה אני מקבל גם מבוטחי מכבי 099513603 בכלילית בנתניה וחדרה תורים במוקד כללית כוכבית2700
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)