המשך אאוזינופיליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך אאוזינופיליה
    נטלי
    23/01/2009

דר' ורנר תודה לך על תשובתך , לצערי הסתכלתי עכשיו באינטרנט על ילדים עם המחלה הנוראית הזו וכולם בלי יוצא מהכלל מוזנים דרך גסטרוסטומי עם כלכלה היפואלרגנית ואין להם חיים כלל בקשר לתשובתך אני גרה בבאר שבע שייכת לקופ' כללית - סורוקה , לצערי פה לא ממש מכירים את המחלה הזו האם אתה יכול להמליץ לי על רופא שיוכל לבצע את הגסטרוסקופיה לבני? בתודה מכל הלב נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך אאוזינופיליה

הוספת תגובה

• נטלי

ד``ר בן רנר
    23/01/2009

תוכלי לפנות לדר' ברוידס בסורוקה במרפאת אלרגיה לילדים ומסרי לו ד"ש ממני. במידה ולא תסתדרי תוכלי לפנות אלי בבי"ח קפלן.
    בכל מקרה אינך צריכה לחשוש, גם אם האבחנה תאושר, הרי לתסמונת יש דרגות חומרה שונות ויש טיפול בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטלי

ד``ר בן רנר
    23/01/2009

נזכרתי ..פני לדר מיקי שטיין שהחל בעבודתו בחודש האחרון במרפאה האלרגית בסורוקה.הוא עבד עם חולים כאלה במרבז הטוב ביותר בארה,ב וחזר לארץ לפני חודשיים..פני אליו וספרי לי איך מתקדמת האבחנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מכל הלב

נטלי
    24/01/2009

דר' ורנר היקר תודה לך על דאגתך ועל תשובתך המהירה והמרגיעה אני אפנה אליו מחר בבוקר ואיידע אותך בקשר להתפתחויות שוב תודה שבוע טוב נטלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו