לד"ר ורנר - אלרגיה לדבורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר ורנר - אלרגיה לדבורים
    שרי
    03/02/2009

שלום ד"ר ורנר, בילדותי טופלתי (במשך הרבה שנים) על ידך ועל ידי האחות אלזה. החיסונים (אלרגיה לדבורים, ביטוי כמעט מיידי בנשימה), לא צלחו מי יודע כמה ובשלב כלשהו (בצבא) נמאס לי והחלטתי להפסיק הטיפול. האם במהלך העשור+ האחרונים היה שינוי במתודה? יש טעם לחזור ולנסות? אני מסתובבת עם אפי פן בתוקף ומשתדלת להיזהר, אך ברור לי שהדחקה אינה שיטת הטיפול המתאימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שרי

ד``ר בן רנר
    04/02/2009

עד כמה שאני זוכר למרות שלקח זמן רב מאד לחסנך לא נעקצת שוב ולכן אי אפשר לדבר על כשלון.עם השנים הרגישות יורדת מאליה .האפיפן פתרון יעיל אך הוא חייב להיות ברשותך כל הזמן .ניתן לחזור על תבחיני העור אך מה שקובע באמת היא העקיצה.למהדרים ניתן לבצע עקיצת תגר יזומה אך באין החלטה להתחיל חיסונים מחדש אין בה צורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר ורנר

שרי
    25/02/2009

המזל עדין אתי לעניין העקיצות ואני משתדלת להיות עירונית ככל יכולתי. אין לי עניין להיעקץ באופן יזום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרי

ד``ר בן רנר
    25/02/2009

מקובל עלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו