אלרגיה לחלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחלב
    אמא
    09/02/2009

בני בן 7 חודשים,ינק באופן מלא עד גיל וחצי חודשים, כאשר התחיל לאכול תמ"ל חלבי הופיע לו כמעט בכל פעם אדמומיות או פריחה קלה באיזור הפנים (בד"כ עבר לבד אחרי מס' דקות ושלוש פעמים נתתי פנסטיל, הרופא טען שזו לא אלרגיה לחלב כי לטענת אם זו היתה אלרגיה זה לא היה רק בפנים אך לחר שניסינו צימחי לא הופיעה שום פריחה או אדמומיות והכל היה בסדר אז הפכתי את זה לקבוע ועד עכשיו הוא אוכל איזומיל. שאלתי היא האם כדאי לנסות כבר עכשיו לחזור לחלבי ולראות את התגובה או שזה מוקדם מדי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לחלב

הוספת תגובה

• לירון

ד``ר בן רנר
    10/02/2009

רצוי לברר כי אם מדובר ברגישות לחלב אזי היא חולפת במשך השנים הראשונות(עד גיל 3)ברב המקרים.אין מקום להגביל את הילד ללא סיבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לחלב

אמא
    11/02/2009

תודה על תשובתך המהירה. רוב הסימנים הובילו לאלרגיה אז הרופא המליץ לנסות צמחי ואכן זה היה לטובה. הרופא טוען שזה מוקדם לעשות בדיקת אלרגיה למרות שאני יודעת שאפשר כבר מגיל 0 , אני גם יודעת שעדיף להמנע מתחליפים צמחיים כל עוד אפשר אז מה אפשר לעשות לדעתך? אני חשבתי לנסת שוב ולבדות שוב את התגובה אך אני שואלת כי אני יודעת שאם אכן זו אלרגיה לחלב זה יכול להחמיר את האלרגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לחלב

לירון
    17/02/2009

תשובה בבקשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו