רגישות לחלב אם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לחלב אם
    אילה
    17/02/2009

שלום לכם, אני מניקה את בני ובגיל חודשיים הוא פיתח קשקשת קשה בקרקפת ורופאה אחת מיד שאלה אותי אם אני אוכלת דבש ואכן יומיים קודם קניתי עוגת דבש הביתה ואכלתי ממנה. לקח חודשיים להתגבר על התופעה (רופא אחר טען שאין קשר לדבש). בינתיים פיתח בני גם אלרגיה בגוף, כל הגוף מלא בפצענים מחוספסים (הבטן, הגב והפנים). השאלה היא שוב אם זה ממזון מסויים (אולי ברוקולי שאכלתי חדש ואולי תותים?), אני לא יודעת איך לבדוק את זה מאחר והתופעות האלה לא עוברות במהרה ולוקח זמן רב להתגבר עליהן. איך אפשר לדעת אם זוהי באמת רגישות כתוצאה מחלב האם? בתודה מראש, אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לחלב אם

הוספת תגובה

• פריחה אצל תינוק

ד``ר ולרי טפליצקי
    19/02/2009

זה נשמע כמו אטופיק דרמטיטיס או אסטמה של עור. זאת מחלת תינוקות ממושכת בד"כ. לפעמים זה כשור לאלרגיה למזון למשל חלב פרה.
    צריך לבדוק אלרגיה אצל התינוק ובמקרה וכן יומלץ לאם לא לעכול מוצרי חלב כל עוד היא מניקה.
    לסוגים אחרים של המזון זה בד"ר לא קשור אצל תינוקות שיונקים.
    לא צריך להגביל מזון כל שהוא לפני שמתיעצים עם אלרגולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו