אלרגית לכל המזון שאני אוכלת, מה לעש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגית לכל המזון שאני אוכלת, מה לעש
    תמר
    17/02/2009

אני בת 25 וחצי לפני שלוש שנים איבחנו אצלי את תסמונת המעי הרגיז אתמול עשיתי בדיקות אלרגיה בפעם הראשונה בחיי, וגילו שאני אלרגית לבוטנים, שקדים, חיטה, שיבולת שועל, שיפון, שומשום, סויה וקקאו. בנוסף לכל אני צמחונית , לכן המזון העיקרי שלי הוא דברים שעשויים מהדברים שאני אלרגית אליהם. האם יכול להיות שאין לי תסמונת המעי הרגיז, והשלשולים שהיו לי בעבר הם כתוצאה מכך שהאוכל שאני אוכלת לא טוב לי???????? האם להפסיק לאכול את כל הדברים שאני אלרגית אליהם? דבר שהוא מסובך לי ביותר, כי זה מותיר לי רק מבחר מצוצמם ביותר של מזון שאני יכולה לאכול. ואני לא מתכוונת לאכול דגים או בשר בגלל שאני צמחונית מאידלוגיה. בברכה תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלרגיה למזון

ד``ר ולרי טפליצקי
    19/02/2009

אלרגיה למזון מופיעה בד"כ לא ככאבי בטן ושלשול בלבד אלא גם פריחה בגוף, נפיחות בפנים, חולשה וחולי.
    מצד שני טסט אלרגי למזון חיובי לא תמיד מצביע על קיום רגישות בפועל.
    לכן במקרים כמוך מומלץ לבצע תגר עם המזון שגביו קיים חשד לאלרגיה.
    אוכלים באופן מבוקר לחם שיפון למשל ועוקבים אחרי התופעות. במקרה ואין שום תופעה שלילית קובעים שאין צורך להימנע ממזון זה.
    תגר זה מומלץ לבצע במרפאת רופא אלרגיה בפיקוח והשגחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו