אלריגה חריפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלריגה חריפה
    הילה
    21/02/2009

שלום אני הילה בת 19 לא מזמן גיליתי רגישות חריפה שיש לי לצבעי שיער .. ובכן בגיל 16 עשיתי קעקוע מחינה , ומשם הגעתי לטיפול נמרץ , קני הנשימה שלי התנפחו והיה קשה לי לנשום , בבית חולים איבחנו שאני רגישה לחינה . ובכן שנה לאחר מכן החלטתי לצבוע את השיער לחום , ותופעת האלרגיה שלי חזרה שוב רק בצורה יותר חריפה , הראש שלי התחיל לפתח פצעים מוגלתיים על הקרקפת ומסביב לה , בנוסף איבדת הכרה . בגיל 18 כבר הוחלט לעשות לי בדיקת רגישויות ברמב"ם (שיטת המדבקות ) לאחר כמה שבועות שתשובות הבדיקות הגיעו גילו אני רגישה לבסיס של צביעי השיער ולכול החומרים שמורכבים בצבע שיער . נוושא זה מתסכל אותי , אני בתור נערה מתבגרת ממש רוצה לצבוע את השיער . השאלה שלי היא , האם ניתן לקבל זריקות או טיפול מסויים כדי למנוע את האלרגיה הזו <? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלריגה חריפה

הוספת תגובה

• אלרגיה לצבעי שיער

ד``ר ולרי טפליצקי
    22/02/2009

אין טיפול בזריקות שמונע את התגובה, אלרגיה הזאת היא לכל החיים.
    עם רגישות כל כך חזקה כמו שלך, לא מומלץ לנסות לצבוע שיער ללא מחשבה תחילה.
    כן ניתן לקחת את התוצאות של תבחיני מטלית, לראות את כל הרגישויות ולנסות למצוא צבע שיער ללא מרכיבים שאת נמצאת רגישה אליהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו