רגישות לפניצילין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לפניצילין
    דודי
    13/03/2009

אני בן 50 גורר אחרי 2 אוטם שריר הלב + מושתל דפיברילטור. ומרגיש טוב מאד. אתמול בפתאומיות התחלתי להרגיש גרד נוראי ופריחה אדומה וקשה בכל הגוף, שלווה בתחשת קשיי נשימה. ונפיחות בשפתיים ובלשון, (וקושי בדיבור בעקבות זה). מכיון שאני חולה לב בעברי (עברתי 2 אוטמים+סטנדים) הזמנתי מיידית שח"ל, והם נתנו לי ישירות לוריד 300 מ"ג HIDROCORTISON וגם 10 מ"ג פרמין (עקב תץחושת בחילה קשה שהיתה לי) לאחר מכן נלקחתי על ידם לרמב"ם. שם הזריקו לי בישבן משהוא נוסף. ואכן לאחר כשעתיים שוחררתי לביתי במטב טוב יחסית עם שיפור רב, הסיבה לדעת רמב"ם לאירוע היא, שאני ידוע כרגיש לפניצלין (מילדות) ואתמול הכנתי לנכדי תחריף מוקסיויט, ואמנם לא נגעתי בחומר. רק מעצם ההתעסקות בזה מקרוב, זה גרם כנראה למה שגרם. שאלתי לדעתך, האם זה הגיוני רגישות כה חמורה לחומר. ואפילו בלי לבלוע אותו, ובלי לגעת בו ממש אפשר לקבל כזה אירוע קשה, שאלה נוספת, איזו תרופה "חזקה" אמורה להימצא בהישג ידי ע"מ שבמקרה חוזר אוכל להשתמש בה מיידית ושהיא גם תפעל מהר מאד (ברמב"ם המליצו לי על PREDNISON 2 20 M"G) תודה מראש !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לפניצילין

הוספת תגובה

• רגישות לפניצילין

ד``ר בן רנר
    14/03/2009

לדעתי נאין קשר בין הארוע שעברת להכנת התרחיף. אלא אם כן הרגישות שלך בדרגת חומרה גבוהה ביותר.ניתן לבדוק במרפאה אלרגית . תוכללהשתמש בעת הצורך בלורסטין (תרופה ללא מרשם).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו