אלרגיה מאוד חזקה אלה מאוד חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה מאוד חזקה אלה מאוד חשובה
    נטלי
    21/04/2009

אני סובלת מאלרגיות חזקות מאז שאני ילדה קטנה , כרגע אני בת 21 וסובלת כבר כמה שנים מאלרגיה אבק, עונות אך לא מלוות מאסמה למרות שביום אביך מאוד קשה לי לנשום, יש לי את כל התרופות והתרסיסי אף שאפשר וכלום לא עוזר
    לאחרונה שמעתי על משאף מלח וחדרי מלח רציתי לדעת האם זה יעיל ויכול לעזור לי ? ואיך זה שהרופא אלרגיה לא הציע לי את האפשרות הזו
    ונתן לי אפשרות רק של זריקות במשך 5 שנים ( לא הסכמתי לעבור את הטיפול בזריקות )
    אודה לך מאוד אם תחזיר לי תשובה
    המשך יום טוב ,
    נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נטלי

ד``ר בן רנר
    21/04/2009

חדרי המלח הם למעשה חדרים נקיים עם ריכוז מלחים באויר ותו לא.יצאת מהחדר חזרת לעולם החיצוני.הטיפול הוא טרנד כמו שאר הטרנדים הקימים.פתרון זה יביא.אולי (ואולי לא * הקלה אבל הכול יחזור מחוץ לחדר..קחי את ההצעה של חיסונים ביתר רצינות.הזמן חולף מהר ואם תמצאי בסופו של התהליך בצד החיובי חבל על הזמן שאת מהססת.רבים מקבלים את הטיפול ונהנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו