מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לכלביםנטלי01/05/2009
שלום לכם
יש לי שאלה, לי לבעלי ולבת הבחורה שלנו יש אלרגיה. עברנו טסט והובחנו כי לי יש אלרגיה לפריחה, לבעלי ולבת שלי אלרגיה ל אבק ו לדשה. שאלנו איזה חיית מחמד אנו נוכל להחזיק, ו נאמר לנו ש בודעות תהיה לנו אלרגיה לחתולים אך לא לכלבים. בדקנו באינטרנט וגילינו כי ישנם כמה סוגים של כלבים שהם אנטיאלרגניים. ראינו שוייט טרייר הוא כלב שלא גורם לאלרגיות. לכן רכשנו לילדינו גור של וייט טרייר. אך לאחר כמה ימים הופיע אצל בעלי גירוד באף, מעבר לזה גם בת שלנו הטעטשה כמה פעמיים. בנוסף לכן ברצוני לציין כי הדירה שלנו היא קטנה יחסית ולא מעובררת מספיק, וכמו כן מכיוון שלקחנו גור לא מחוסן הוא היה אמור לעשות את צרכיו בבית במשך חודש. יכול להיות שהגורמים האלה הגבירו את האלרגיה?
בסופו של דבר לאחר שבוע נעלצנו להחזיר את הגור וזה גרם לכולנו לעצב רב. האם יש סיכוי כלשהוא כן להחזיק כלב בבית. אנו רוצים לעבור לדירה אחרת, מעובררת יותר, עם מרפסת האם זה יכול לשנות את המצב? והאם ניתן להיפתר מאלרגיה לכלבים
תודה מראש
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לכלבים
ד``ר ולרי טפליצקי02/05/2009דבר ראשון ההחלטה מתקבלת על פי התוצאה של התבחין האלרגי. מהמכתב שלך לא היה ברור האם התבחין האלרגי (הטסט) הראה רגישות לכלבים. אם כן לא כדאי להחזיק כלבים. אם לא, כן מותר בלי הגבלה של גזע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לכלבים
נטלי03/05/2009תודה על התגובה
אני רוצה לציין כי הטסט הראה בוודעות כי אין לאף אחד מבני המשפחה רגישות לכלבים, אך ה סימפטומים האלרגיים בכל זאת הופיעו אצל בעלי, לכן אנו נמצאים בהתלבתות קשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לכלבים
ד``ר ולרי טפליצקי04/05/2009תבחיני עור אלרגיים הם מאוד רגישים וסגוליים ואמינים. יתכן והחמרת הנזלת אצל בעלך לא קשורה לכלב אלא לקרדית אבק בית.
צריך להוציא מהבית שטיחים, לשאב עם שואב אבק מיטה, מזרן וכרית מדי שבוע ועוד...
ניתן לקחת כלב היפואלרגני למשל פודל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)