אלרגיה לכלבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לכלבים
    נטלי
    01/05/2009

שלום לכם
    יש לי שאלה, לי לבעלי ולבת הבחורה שלנו יש אלרגיה. עברנו טסט והובחנו כי לי יש אלרגיה לפריחה, לבעלי ולבת שלי אלרגיה ל אבק ו לדשה. שאלנו איזה חיית מחמד אנו נוכל להחזיק, ו נאמר לנו ש בודעות תהיה לנו אלרגיה לחתולים אך לא לכלבים. בדקנו באינטרנט וגילינו כי ישנם כמה סוגים של כלבים שהם אנטיאלרגניים. ראינו שוייט טרייר הוא כלב שלא גורם לאלרגיות. לכן רכשנו לילדינו גור של וייט טרייר. אך לאחר כמה ימים הופיע אצל בעלי גירוד באף, מעבר לזה גם בת שלנו הטעטשה כמה פעמיים. בנוסף לכן ברצוני לציין כי הדירה שלנו היא קטנה יחסית ולא מעובררת מספיק, וכמו כן מכיוון שלקחנו גור לא מחוסן הוא היה אמור לעשות את צרכיו בבית במשך חודש. יכול להיות שהגורמים האלה הגבירו את האלרגיה?
    בסופו של דבר לאחר שבוע נעלצנו להחזיר את הגור וזה גרם לכולנו לעצב רב. האם יש סיכוי כלשהוא כן להחזיק כלב בבית. אנו רוצים לעבור לדירה אחרת, מעובררת יותר, עם מרפסת האם זה יכול לשנות את המצב? והאם ניתן להיפתר מאלרגיה לכלבים
    תודה מראש
    נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לכלבים

הוספת תגובה

• אלרגיה לכלבים

ד``ר ולרי טפליצקי
    02/05/2009

דבר ראשון ההחלטה מתקבלת על פי התוצאה של התבחין האלרגי. מהמכתב שלך לא היה ברור האם התבחין האלרגי (הטסט) הראה רגישות לכלבים. אם כן לא כדאי להחזיק כלבים. אם לא, כן מותר בלי הגבלה של גזע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לכלבים

נטלי
    03/05/2009

תודה על התגובה
    אני רוצה לציין כי הטסט הראה בוודעות כי אין לאף אחד מבני המשפחה רגישות לכלבים, אך ה סימפטומים האלרגיים בכל זאת הופיעו אצל בעלי, לכן אנו נמצאים בהתלבתות קשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לכלבים

ד``ר ולרי טפליצקי
    04/05/2009

תבחיני עור אלרגיים הם מאוד רגישים וסגוליים ואמינים. יתכן והחמרת הנזלת אצל בעלך לא קשורה לכלב אלא לקרדית אבק בית.
    צריך להוציא מהבית שטיחים, לשאב עם שואב אבק מיטה, מזרן וכרית מדי שבוע ועוד...
    ניתן לקחת כלב היפואלרגני למשל פודל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו