נטורופתיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטורופתיה
    לילי
    03/05/2009

שלום רב
    אני נטורופתית ומטפלת אייפק ומתמקדת בטיפולים באנשים עם אלרגיות בכלל ובאסתמה אלרגית בפרט. אני מעוניינת לפתח שיתוף פעולה עם רופא MD בנושא זה.
    אשמח לשמוע את דעתך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטורופתיה

הוספת תגובה

• נטורופתיה

ד``ר ולרי טפליצקי
    04/05/2009

שלום רב,
    את יכולה להרחיב את ההודעה שלך, שיטות, התרשמויות. גם הכהל יכול להגיב כאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטורופתיה ואלרגיה

לילי
    04/05/2009

הטיפול הוא טיפול משולב תזונתי ואנרגטי ( לא חודרני ולא בעזרת "תרופות פלא" ) - שלד הטיפול מתבסס על קינסיולוגיה ( מבחן שריר ) וכל טיפול הוא אינדיבידואלי בהתאם להסטוריית המטופל ובהתאם לתוצאות מבחן השריר שלו. מבחינה תזונתית על פי תוצאות מבחן השריר עוברים לאלימינציה של מזונות בודדים בצורה מבוקרת, ירידה במשקל (BMI גבוה למשל מחמיר אסתמה ), עוברים למזונות שאינם מעודדים דלקת, ולתזונה עשירה בנוגדי חימצון ועובדים על הקטע הפסיכוסומטי שעלול להחריף אלרגיות מסויימות כמו אסתמה למשל. ועוד ועוד... יש לי מספר מקרים של הצלחות (אני לא הרבה זמן במקצוע) ולכן אני נלהבת להעמיק בנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטורופתיה ואלרגיה

לילי
    04/05/2009

ועוד קצת על עצמי: אני בעלת רקע מדעי (תואר שני במחשבים - סיימתי בהצטיינות) ולאחר הסבה מקצועית סיימתי, לפני שנה, 4 שנים נטורופתיה בהצטיינות.
    כיום אני נטורופתית ומטפלת באייפק ומתמקדת בטיפולים באנשים עם אלרגיות בכלל ובאסתמה אלרגית בפרט.
    אני מעוניינת לפתח שיתוף פעולה עם רופא MD בנושא זה כי אני מאמינה שיש לשיתוף זה ערך מוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו