האם יש כלבים היפואלרגנים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש כלבים היפואלרגנים?
    אור
    10/05/2009

אני והבן שלי ארלגיים . בני אלרגי לחתולים ובוטנים. אני אלרגית לאבק הבית ולברוש . רצינו לאמץ כלב. האם באמת יש סוגי כלבים שניתן לגדל שלא יגרמו לאלרגיה?ידוע לי שאנשים שיש להם אלרגיה, יש להם נטיה לפתח אלרגיות לדברים נוספים.ואם יש כלבים כאלו, איזה סוגים? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש כלבים היפואלרגנים?

הוספת תגובה

• אור

ד``ר בן רנר
    10/05/2009

אין חיות כאלה אבל זאת לא אומרת שתפתחי רגישות לכלבים.בהנחה שאתם טיפוסים אלרגים הייתי נמנע מאימוץ חיות בית שלא לפתח כדבריך אלרגיה חדשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישנם כלבים כאלה

נעמי
    13/05/2009

שלום, לםי מה שידוע לי כלבי יוקשייר הם "היפואלרגניים" כלומר יש להם שיער ולא פרווה ולכן לא ניתן לפתח אלרגיה לפרווה שלהם. בנוסף אילו כלבים שלא מנשירים את שיערם. (בעצם הפרווה שלהם היא כמו שיער אדם). אני בטוחה שיש עוד סוגים אך איני מכירה. לגבי היוקשיירים הם כלבים מדהימים אך מאוד יקרים. בהצלחה, נעמי (אמא לילדה אלרגית)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנעמי

אור
    20/05/2009

אפשר ליצור איתך קשר, לקבלת פרטים והתייעצות?? חשוב לנו מאוד לגדל כלב. אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כך גם היא חשבה... אבל אם כך- איזה?

ליאור
    18/05/2011

האם כדאי לי לאמץ יורקשייר טרייר?
    לדעתי הוא האופציה היא טובה אבל האם היא לא תסבול מאלרגיה לידו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו