אלרגיה לקטון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לקטון
    גיא
    15/05/2009

אובחנתי כאלרגי לקטון לפני מספר ימים. עד הבדיקה סבלתי מגירויים בכפות הידיים ואקזמות ברמות שונות. בזמן הבדיקה ולאחריה המצב החמיר מאד ונוצרו לי שלפוחיות רבות וסדקים בעור מאד כואבים.רציתי לדעת האם יש קשר לבדיקת תבחיני המטלית, ומה עושים כדי להקל.

שאלה שניה ,איך אפשר לדעת בוודאות אם יש קטון באבקות כביסה מסוימות ומרככי כביסה?
    בדקתי ולא מצאתי על האריזה שום סימן לקטון. אני משתשמש באבקה של טייד ומרכך בדין.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לקטון

הוספת תגובה

• אלרגיה לקטון

ד``ר ולרי טפליצקי
    17/05/2009

תחפש במוצרים קטון בשם methyl isothiozolinone, או butyl isothiozolinone ,
    אני בדקתי כבר הרבה מוצרים לנוכחות קטון CG ופרסמתי לפני כחודש בפורום זה, ראה בהודעות קודמות.
    אני אבדוק בהזדמנות גם באבקה של טייד ומרכך בדין
    תבחיני מטלית יכולים לגרום להחמרה רק לעתים רחוקות אצל אנשים שמאוד מאוד אלרגיים.
    במקרה של אקזמה מפושטת ולא מוסברת לגמרי עלי ידי מגע עם חומרים קמו קטון, יש לבדוק גם אלרגיה לאלרגנים באוויר כמו אבק ואבקנים בחשד לאטופיק דרמטיטיס או "אסטמה של עור".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו