אלרגיות לחלב ומוצריו, ביצים ובוטנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיות לחלב ומוצריו, ביצים ובוטנים
    ענבל
    17/05/2009

שלום רב,
    אני כ"כ שמחה שמצאתי פורום שמדבר בהרחבה על תזונה , אז קודם תודה על השירות הנפלא..

הבן המקסים שלי בן שנה וחודשיים, עד לפני יומיים הכל היה בסדר התזונה שלו היתה מבוססת כך:
    פעמיים ביום בוקר ולפני השינה סימילאק אדוונס חלבי 240 מ"ל , פירות טריים מעט (מעדיף גרבר)
    מרק ירקות עם עוף או אורז וקציצות ומעדנים שונים.

לצערי לפני יומיים ביצענו טסטים בעור והתגלה שהוא אלרגי ברמה הגבוהה ביותר לביצים, רגיש לחלב ומוצריו ובוטנים. אני חייבת לציין שבגיל שנה ושבוע פיתח אלרגיה לטעימת עוגה קטנטנה מקופלת וזו הפעם היחידה שבה ראינו אלרגיה למאכל (בעקבות המקרה הגענו לרופא) ולכן מאוד הופתענו מהממצאים - הרופא טוען שהגוף מגיב במחלות מסוימות כמו קשיי נשימה (חשבתי שזה בגלל החורף וההידבקות מילדים ועוד)

אין לי שמץ של מושג מאיפה להתחיל בתזונה , קניתי לו המון תחליפים שהוא אינו מוכן בשום אופן לטעום . נוטרמיגן עם מרשם , מטרנה צמחי ,דייסה וניל,
    בקיצור לא מוכן כלום חוץ ממרק ועוף בשלושה הימים האחרונים...... אני נורא בדיכאון מזה ואני מבקשת בבקשה עזרה בדחיפות , קשה לי המחשבה שבגלל שהוא לא מוכן לקבל צמחי או סויה יהיה לו חסר במזון שחשוב להתפתחות תקינה.

תודה מראש וסליחה על האורך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלרגיות לחלב ומוצריו, ביצים ובוטנים

ד``ר ולרי טפליצקי
    17/05/2009

שלום רב,
    על פי רוב, אם הילד אוכל מזון חלבי ללא כל בעיה וטסטים אלרגיים חיובים לחלב פרה אין צורך להפסיק אכילת מוצרי חלב,
    לכן צריך להתייץ שוב אם רופא אלרגולוג לגבי צורך בהפסקת תזונה חלבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לאלרגיות לחלב ומוצריו

מלי
    17/05/2009

תודה על המענה המהיר. אם אפשר לדעת בבקשה, מה עוד אפשר לבדוק חוץ מטסטים שנעשו לו ביד , ולדעת בוודאות האם אפשרי לחזור לתזונה של החלב או מוצריו?
    סליחה שוב , הילד אוכל 4 פעמים ביום ירקות ועוף בגלל שהוא לא מוכן לקבל תחליפים לחלב (סויה, נוטרמיגן) האם זה יפגע בהתפתחות התקינה בגיל הנוכחי שנה וחודשיים?
    תודה ויום מקסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו