אלרגיה לקרדית אבק הבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לקרדית אבק הבית
    עדן
    20/08/2007

שלום,בוקר טוב.

אני נער בן 16 שסובל מקרדית אבק הבית
    זה מקשה עי בעינים אדומות ובגירודים ובעיקר נזלת אף סתום וז\ה כל יום וין וכל היום
    מה עושים?
    היתי אצל רופא הוא המליץ לי לקחת חיסונים התחלתי לקחת למשך שבועים שלושה והפסקתי מכיוון שזה לוקח 4 שנים ומעלה והם בספק שזה עוזר

מה עושים במצב כזה,ובמה זה יכול לפגוע גדילה גם?

עדן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לקרדית אבק הבית

הוספת תגובה

• אלרגיה לקרדית האבק

ד``ר בן רנר
    20/08/2007

עדן שלום.:אם אתה סובל אין ספק שהחיסונים הם הטיפול האולטימטיבי.הזמן רץ ועובר מבלי להרגיש .אל תחשוב על משך הטיפול .ההטבה תופיע קרוב לוודאי במהלך השנה הראשונה ואת המסקנות תסיק בתום שנתיים.אין ספק שדרושה סבלנות .ממילא תצטרך ליטול תרופות כל הזמן או לסבול .אז שמע בקול הרופא שלך.אין לי ספק, ברגע שתרגיש
    שיפור תשאל את עצמך איפה הייתי קודם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,תופעות לוואי

עדן
    20/08/2007

תודה רהנ לך,
    אוקי אולי אני אשכול שנית אולי אתה יודע מה התופעות לוואי של זה ביות בגדילה או משהו כי אמרו לי שיש המון
    תודה,עדן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסונים עדן

ד``ר בן רנר
    21/08/2007

תופעות הלוואי אם בכלל הם תופעות האלרגיות בזמן מתן החיסון כתוצאה ממתן יתר או סבילות נמוכה של המתחסן.על מנת להימנע מתופעות כאלה החיסון ניתן במנות קטנות העולות בהדרגה ובהשגחת הרופא .אין השפעה על הגדילה או על אברים חשובים אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו