אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה
    גל
    28/06/2009

אני בת 16 יש לי לעיתים קרובות אלרגיות שמאופיינות בגרד בעיניים ואף אדמומיות ומעט נפיחות, התעטשויות, גירוד באף. במצבים חמורים אני לוקחת לורסטין אך זה לא תמיד עוזר.
    אני לא בטוחה למה אני אלרגית, כנראה לאבק. השאלה שלי היא מה ניתן לעשות מעבר לנטילת תרופה?? כי לפעמים אני פשוט לא יכולה לסבול יותר את האלרגיה הזו! אני רוצה לציין גם שאני שומרת על ניקיון הבית מפני אבק ואוורור הבית.

ועוד שאלה- מאתמול אני אחותי ועוד מישהו שאני מכירה סובלים ברמה קיצונית של אלרגיה. האם אנחנו נמצאים עכשיו בתקופה של הרבה אלרגיות או שזה צירוף מקרים? (אולי בגלל חילוף עונה, פריחה של צמח מסויים...)
    אודה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה

הוספת תגובה

• אלרגיה

ד``ר ולרי טפליצקי
    28/06/2009

שלום רב, בימים אחרונים בגלל לחות וחום יש התעצמות תופעות אלרגיות אצל אנשים אלרגיים לקרדית אבק בית, אשר אוהבת תקופה זאת של השנה.
    ישנם טיפולים יעילים לאלרגיה: טיפול תרופתי, סביבתי וגם חיסוני.
    לא להתייש, לפנות אלינו, אלרגולוגים, לקבלת טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקלה על אלרגיה לאבק

אייל
    30/06/2009

שלום
    כבר כתבתי את זה פה
    אני סובל מאותה בעיה
    לפני כחצי שנה רכשתי מע' ניקוי ריינבו rainbow שמננקה את כל הבית ואבק בסינון דרך מים
    היא מנקה מזרונים ומשטחים שהאבק נתפס בהם וגורם לאלרגיה
    כדאי לנסות
    אייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו