אני חייל ואני יודה לך אם תוכל לייעץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חייל ואני יודה לך אם תוכל לייעץ
    גל
    28/08/2007

כשהתגייסתי לא הצהרתי על האלרגיה שהייתה לי במשך כמה שנים...עשיתי זריקות נגד אבק כרדית הבית ,גראס,שערות חתול וכלב ועצי אורן ואקליפטוס במשך שנתיים וחצי...
    לפני כמה ימים חטפתי התקף אלרגיה והתנפחו לי הפנים והעיניים האדימו,אמות הידיים התנפחו והיה לי קושי קטן בנשימה הופנתי לרמב"ם ושם נתנו לי אינפוזיה וסטרואידים לוריד מה ששיפר לי את המצב כפיתרון הרופא אמר שאני אחזור לטיפול אצל הרופא שעשיתי זריקות ונראה מה עושים עם זה ולבנתיים הוא רשם לי המלצה שבשום אופן אני לא ישן בבסיס כי אני נחשף שם לאבק עכשיו בגלל שזה רופא אזרחי הלכתי לרופא צבאי לאשר את זה והוא אמר לי שאין כזה דבר פטור מלינה ביתית שמקסימום אני אתנפח וזה לא כזה נורא ניסיתי להסביר לו את המצב אך הוא דיבר אליי באופן לא יפה והחליט שאני חולה בעצם בראש למרות שהראיתי לו אישורים והייתי מוכן שיבדוק אותי...
    מה הפיתרון לכזה דבר האם באמת מגיע לי פטור ללינה ביתית או שאני צריך להישאר לישון בבסיס בחדר שלא בודקים אותו והוא אכן מלוכלך ויכול לסכן אותי רפואית?! אני יודע לך אם תגיב לי בחזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני חייל ואני יודה לך אם תוכל לייעץ

ד``ר ולרי טפליצקי
    28/08/2007

שלום רב,
    ראשית כל, אתה צריך לקבל טיפול נגד אלרגיה כמקובל עם תרופות אנטיהיסטמיניות וכנרא גם אינהלציות למניעת התקפי אסטמה.
    לשם כך תפנה לרופא של היחידה.
    בנוסף הרופא של היחידה יפנה אותך למרפאת אלרגיה אזורית. שם תקבל המלצה לכל הפטורים והשלמת טיפול.
    בהצלחה ותרגיש טוב.
    ד"ר ולרי טפליצקי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

גל
    28/08/2007

תודה על שהקדשת מזמנך אני מקווה שהכל יסתדר:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו