אלרגייה לכלבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגייה לכלבים
    איריס
    20/07/2009

בני בן ה-8.5 אובחן כאסמטי קל. מאז שנולד הוא סבל מדרכי הנשימה מדי פעם מקבל טיפול מונע בודיקורט. לפני מס' חודשים עשינו לו טסטים לאלרגייה כי חשדנו שהוא אלרגי לכלבים, כל שבוע שמגיעים לסבתא שיש לה כלב הוא חוטף התקף שיעול,צריבה בעיניים חמורה,גירודים באזור הצוואר,קוצר נשימה. הפרופסור שהיינו אצלו נתן לנו כדורים לאלרגייה והחלטתי לא לתת אותם. כל פעם אחרי התקף אני עושה לו אנהילציה עם בריקלין והוא חוזר לעצמו. השאלה אם בכל זאת אני אתן את הכדור שעה לפני שאנחנו הולכים לסבתא האם יש תופעות לוואי לסוג כדורי אלרגייה? לא זכור לי שם הכדור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגייה לכלבים

הוספת תגובה

• אלרגייה לכלבים

ד``ר ולרי טפליצקי
    20/07/2009

שלום רב,
    הדרכים להתגונן הם לאוורר את הבית שיש בו כלב, לנקות את הבית לפני הגעתכם,
    אפשר גם לתת כדור אבל זה יכול לא להספיק וצריך לבצע אינהלציה של בריקלין גם לפני הביקר אצל סבתה כדי למנוע התקף.
    חשוב מאוד למנוע התקף של אסטמה בגלל שמאוד לא נעים לילד להרגיש בהתקף של אסטמה, קשה לו לנשום, החזה שלו טפוס. לעיתים ההתקף יכול להיות מאוד חזק.
    אם לילד יש אסטמה קלה הוא יכול להיות זקוק לטיפול קבוע גם ללא קשר לחשיפה לכלב. זה כנרא לא הגורם היחידי להתקפים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו