אלרגיה לחלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחלב
    ליאורה
    29/07/2009

בתי בת 5 חודשים ניזונה מהנקה מלאה. בגיל 3 חודשים לאחר שניסיתי לתת לה מטרנה התנפחו פניה, הייתה פריחה בכל הגוף והיא הקיאה. רופא הילדים אבחן שמדובר באלרגיה לחלב ומסר לי שרק בגיל 9 חודשים ניתן יהיה לבדוק האם היא אלרגית לחלבון או ללקטוז שבחלב. הרופא נתן לי מרשים של נוטרמיגן משלא הסכימה לאכול ניתן לי מרשם לניאוקייט שגם אותו אינה מוכנה לאכול.
    האם לא ניתן לבצע תבחיני עור לפני גיל 9 חודשים?
    כמו כן, אני מרגישה שכאשר אני אוכלת מוצרי חלב יש לה כאבי בטן (ועל כן אני נמנעת מלאכול מוצרי חלב), האם יתכן שזה קשור לאלרגיה?
    בנוסף, בנה של חברה אשר אלרגי לחלבון החלב ניזון מסימילק צמחי, האם עלי לנסות מזון זה?
    שאלה אחרונה- האם הסימילק/מטרנה הצמחית טובה למי שאלרגי ללקטוז או לחלבון של החלב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לחלב

הוספת תגובה

• אלרגיה לחלב

ד``ר ולרי טפליצקי
    30/07/2009

אלרגיה לחלב ניתן לבדוק כבר בגיל 5 חודשים וגם לפני. מבצעים טסט עורי אצל אלרגולוג ומקבלים תוצאה ישר במקום. בודקים גם אלרגיה לסויה ומשלא אלרגי יכול לקבל פורמולה צמחית.
    טסט זה ניתן לבצע אצל כל אלרגולוג, אצלי, אצל ד"ר וורנר וגם אצל אלרגולוגים אחרים.
    רגישול ללקטוז גורמת לשלשול וכאב בטן אך לא לנפיחות ופריחה.
    אם בתך אלרגית מאוד לחלב פרה יתכן ותרגיש כאבי בטן אחרי שתינק חלב שלך בגלל כמות מזארית של חלבון חלב שיכול להימצא שם. במקרה כזה מומלץ גם לאם המניקה לא לאכול מוצרי חלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו