אוזניים אדומות אצל פעוטה בת 7 חודשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזניים אדומות אצל פעוטה בת 7 חודשי
    לימור
    09/08/2009

שלום
    בתי היא בת 7 חודשים לאחרונה היא נוגעת הרבה באוזנים
    רופאת ילדים אבחינה שכתוצאה מהחום הילדה קיבלה אלרגיה באוזנים ולכן יש למרוח לה משחה .
    עלי לציין שאין במהלך היום ,שום אדמומיות או נקודות מסביב לאוזן
    לאחר מספר ימים הלכתי לרופא אף אוזן גרון שאיבחן כי אין שום דבר וכי הילדה גילתה את האוזנייים

אך אני חוששת ומרגישה שמשהו לא בסדר הילדה לאורך כל היום נוגעת באוזנים וכאשר היא אוכלת האוזנים לאחרונה הופכים להיות אדומים .
    אבקש לדעת לאן לגשת לאתר את הבעיה אני מאמינה שהיא לא נוגע סתם ככה באוזנים
    היא מושכת בהם ומכה אותם כאילו משהו מפריע לה
    אשמח תשובה במהרה .
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לימור

ד``ר בן רנר
    10/08/2009

האם את מתכוונת לאפרכסות ?אם כן ,.עור האפרכסת עדין ובהיר והשכבה התת עורית דקה.לכן כל זרימת דם מרובה תגרום לאודם חום ולפעמים וגרד.התופעה נפוצה לאחר שתיית יין אלכוהול חשיפה למקור חום חיצוני כגון תנור וכן שחרור היסטמין בזמן תגובה אלרגית. התופעה נפוצה וחולפת עם הזמן.ניתן לבצע בדיקות לאלרגיה אך אני בספק אם תתגלה הסיבה.עקבי מתי זה קורה ובעקבות מה.סיבה נוספת לגרד היא כניסת חלב מבקבוק ההנקה לאוזן בזמן הזנה במצב שכיבה. זו לא אלרגיה אלא גירוי מקומי.סיבה נוספת היא סבון הרחצה .בכל מקרה אוזניים אלרגיות אין!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו