פריחה עם גרד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה עם גרד
    אפרת
    05/09/2009

אני בת 50 וחולה בסכרת. אני נוטלת תרופות ולא זריקות. לאחרונה החלו להופיע בשני הרגלים פריחות קשות שהחלו בשלפוחיות קטנות. הפריחה מגרדת מאוד ומתפשטת גם לידים. הפריחות נראות כמו כוויות. הפריחות מקיפות את הרגל מעל כף הרגל וברוחב של כ 15 עד 20 ס"מ.7945

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה עם גרד

הוספת תגובה

• פריחה עם גרד

ד``ר ולרי טפליצקי
    06/09/2009

במקרה של חום גבוה לגשת מיידי לרופא משפחה.
    בהמשך צריך לגשת לאבחון לרופא אלרגולוג או רופא עור, ולהתאים טיפול.
    אם את יכולה תצלמי את הפריחה ותעלי את התמונה כאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה וגרד

אפרת
    06/09/2009

תודה על ההתיחסות המהירה. הפריחה הולכת ומתפשטת גם לידים, בנוסף החלו גירודים במקומות אחרים בגוף. במקביל יש לי בצקות ברגלים. בפעם האחרונה היו לי בצקות בהריון האחרון לפני 15 שנה. אין לי חום ואני לא יודעת האם קיים קשר בין הסכרת לפריחה. מצורפת תמונה.
    תודה
    אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה וגרד

ד``ר ולרי טפליצקי
    07/09/2009

שלום רב,
    יתכן וזה קשור לסוכרת, סוג של אריטמה מיגרטורית.
    פחות סביר שזה קשור לאלרגיה. אם כן אז אלרגיה במגע עם קרם גוף או מתכת, או גומי.
    או אלרגיה לתרופות שאת מקבלת.
    כדאי לך לפנות לרופא עור ואלרגיה באופן ישיר.
    במקרה של חום גבוה לפנות לרופא משפחה בהקדם,
    אשמח לקבל ממך עדכונים על מצבך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה וגרד

אפרת
    07/09/2009

תודה על האינפורמציה. בשלב זה התחלתי בסדרת בדיקות ובמקביל אפגש עם מומחה בתחום הסכרת. לאחר מכן ביחד ם רופא המשפחה אקבל החלטה על המשך הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו