תוצאות בדיקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקות
    מעין
    06/09/2007

שלום אני בת 32. ביצעתי בדיקות כלליות היום ומהתוצאות עולה כי: רמת האאוזינופילים שלי הנה 11.9%. בנוסף, רמת ה- Neutrophils הנה 34.4% והלימפוציטים 45.3%. מה משמעות התוצאות? עלי לציין כי לפני חודש וחצי הפסקתי לעשן לאחר כ - 10 שנות עישון. לפניי כשבוע סבלתי במשך יומיים מקשיי נשימה, אך פרשתי זאת כתגובה ללחץ בו אני נמצאת כרגע בעבודה ובעקבות הפסקת עישון. בנוסף, אני סובלת מנזלת אלרגית, אם כי בשנים האחרונות המצב בהחלט נסבל ואני לא מטופלת בתרופות כלל. האם עלי להיות מודאגת מתוצאות הבדיקות? האם זה קשור לאלרגייה? להפסקת העישון? לקשיי הנשימה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקות

הוספת תגובה

• בדיקות מעיין

ד``ר בן רנר
    06/09/2007

על מנת לפענח בדיקות יש לראות את כל הבדיקות ולא רק אחוזים .רמת האאוזינופילים והלימפוציטים באחוזים גבוהה במעט אבל לדאגה אין מקום בשום מקרה.השינויים אינם משמעותיים .הבדקי אצל הרופא המטפל ייתכן ויש זיהום כל שהו ולפי חוות דעתו תנהגי.לעישון אין קשר וטוב שהפסקת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו