בדיקות אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות אלרגיה
    ענת
    21/09/2009

שלום רב,

אני סובלת מאטופיק דרמטיטיס כרוני (בגיל 12 היו כמה שנים של פריחה קשה ורגיעה של 8 שנים. כבר שנתיים סובלת שוב) ומטופלת ביומובט ובאלוקום. מאז כשנתיים אני סובלת, 5 פעמים בשנה בערך, מקוצר נשימה בעיקר בלילות אשר נמשך מספר ימים. לפני 3 חודשים קוצר הנשימה לווה בנזלת אלרגית אשר גרמה לסינוסיטיס ומקרה זה חזר על עצמו לפני כשבועיים שוב. במקרים אלו טופלתי ע"י אנטיביוטיקה (מוקסיוויט) וקלארינס. רופא המשפחה הפנה אותי לאלרגולוג. היום היה לי תור ועשו לי טסטים (2 טבלאות של 8 כ"א), כאשר לא היו ממצאים אלרגיים. הרופא שלח אותי לבדיקות דם ובאתר אני כבר יכולה לראות תוצאות. כל תוצאות הבדיקה (30 אלרגנים) הן 0.10> IU/ML

מה זה אומר?

תודה,

ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות אלרגיה

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס

ד``ר ולרי טפליצקי
    23/09/2009

זה אומר שאין אלרגיה לאלרגנים אשר נבדקו.
    אטופיק דרמטיטיס זה בעצם פריחה מגרדת מסוג אקזמה. לפעמים זה קשר לאלרגנים שבאים במגע עם העור ולא כאלה שנשאפים מין האוויר (שבדקת בבדיקת דם וטסטים עוריים).
    סוג רגישות שבמגע בודקים עם תבחיני מטלית - מדבקות על הגב.
    כדאי לך לבצע גם בדיקה זאת אצל אלרגולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו