אלרגיה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה בהריון
    נטלי א
    28/09/2009

שלום רב,
    אני בשבוע 20 להריון
    לפני שבוע הייתי בטורקיה ושם התחילה אצלי מעין פריחה, חררה בעור בבטן וברגליים קרוב לברכיים. הפריחה מאוד מגרדת,
    הפריחה התפשטה למקומות נוספים לכל הבטן (בהתחלה זה היה רק במרכז) לידיים (החלק הפנימי), לחלק התחתון של הרגליים וגם האוזניים שלי מגדות מדי פעם. חוץ מזה איני סובלת מאף סימפטום אחר.
    רופאת משפחה אבחנה את זה כאלרגיה, אך לא הייתה בטוחה וגם לא ידעה לומר לי ממה נובעת האלרגיה, בינתיים אני סובלת... הרופא נתנה לי סבון בלנאום וקרם קלמין.
    המצב לא משתפר.
    1. האם ישנה סכנה לעובר.?
    2 האם יתכן שזו לא אלרגיה,? ממה שידוע לי אלרגיה אמורה להיות מלווה שם בשיעול, גודש באף, עיניים וכו'.
    3. תוך כמה זמן זה אמור לעבור?
    4. האם מותר לבצע אבחון אלרגיה בהריון?
    5. האם ישנן תרופות יותר יעילות ממה שהרופא רשמה לי?

אודה על תשובה בהקדם
    נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה בהריון

הוספת תגובה

• אלרגיה בהריון

ד``ר ולרי טפליצקי
    29/09/2009

1. האם ישנה סכנה לעובר.? - לשאל את הגינקולוג
    2 האם יתכן שזו לא אלרגיה? - יתכן, לא כל פריחה היא אלרגית, צריך לבצע בירור אצל אלרגולוג כדי לאבחן את הסיבה

3. תוך כמה זמן זה אמור לעבור?- תלוי באבחנה אצל אלרגולוג
    4. האם מותר לבצע אבחון אלרגיה בהריון? - מותר ללא ספק
    5. האם ישנן תרופות יותר יעילות ממה שהרופא רשמה לי? - יש בוודאי תרופות יותר יעילות מקלמין ובלנאום, תרופות שהם גם מותרות בהריון ובטוחות ויעילות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לשוקולד וסויה - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    20/04/2012

שלום רב, הכל לטובתך, יש טסטים אלרגיים לסויה ולשוקולד, מותר זילרגי בהיריון. תבואי לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו