מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי הכל!!!!אודליה מיי10/10/2009
אני קוראת וקרואת מה יש לכל אחד ומקנא... החיים שלי בלתי נסבלים האלרגיות שהתפתחו לי בשנתיים האחרונים בלתי נסבלים, אני על תרופות ומשאפים באופן קבוע!!! והכדורים לאלרגיה כבר לא עוזרים.
הלוואי והיה לי פתרון חוץ מסטרואידים על בסיס קבוע.
אז ככה: אני אלרגית לאלכוהול , חלב, בשר, בננה, אבק, כלבים חתולים, דשא ואף כאשר אני מזיע או נמצאת קצת בחום כל הגוף שלי מקושט בנקודות אדומות.
האלרגיה שלי קשה מאוד אני כל הזמן בוכה.. יש לי דלקת אלרגית בעיניים קבועה, אף סתום ומנוזל אוזנים מגרדות ויוצא מהן נוזל.. הכי מטריף את דעתי זה הגרד הצורב כמו סירפד בתוך הגרון שפשוט גורם לי לי להשתגע הגירוד והצריבה הן בלתי נסבלים . אף שלי הוא כמו ברזיה אפילו הנזלת שלי שקופה ומטפטפת כמו מים. אני מתעוררת המון פעמים נפוחה מאוד..
ככה זה שנתיים ברציפות כל יום כל שעה.
הרופא אמר לי שכדי להכנס להריון אני צריכה להפסיק עם הטלפסט כי אסור בהריון...
והרופא אלרגיה אמר כי לוקח זמן להשיג חיסונים נגד אלרגיה לכלבים ואבק.
מה הפתתרון? מה עוד אפשר לעשות חוץ מסטרואידים שגם בהריון זה לא טוב??
רק בגלל זה אני מעקבת את ההריון שאני כ"כ רוצה!
אגב היום רק הבנתי כל פעם שאני עושה כביסה ושמה את אבקת כביסה במכונה אני מקבלת התקפה מטורפת של הגרד בגרון עם התעטשויות וסירפד חזק וצורב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיי
ד``ר בן רנר10/10/2009אמנם מסובך אבל ניתן גם להחליף את הטלפסט באריוס המותר בהיריון וגם לחסן .בנוסף קיימת תרופה חדשה בשם זולר הניתנת לאסטמטים אלרגים המשתמשים בסטרואידים באופן קבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי הכל!!! וגם יש לך סיכוי טוב
אירנה רוזן15/10/2009אודלייה יקרה,
אנא עזרי לעצמך, תפני להומאופת קלאסי ותראי שאפשר לחיות אחרת.
עניתי לך מקודם במפורט (אך תשובתי נמחקה כנראה ע"י מנהלי הפורום
וזה אינו אלא הפרה של זכויות של ציבור הפונים לדעת האם קיימת אלטרנטיבה ופתרון לבעיה
כשלרפואה הקונבנציונלית אין שום פתרון סביר)
כתבתי לך כבר כיצד הומאופתיה יכולה לעזור ולא רק זמנית להקל על סימפטומים
אלא להשפיע על שורש הבעיה, כלומר על הנטיה של המע' החיסונית לייצר תגובה מוגזמת
בבואה במגע עם גירויים סביבתיים שונים.
חובתך לנסות הומאופתיה לפני שתחליטי שלא נשאר מה לעשות
לפני תתחילי ליטול תכשירים סטרואידיים על בסיס קבוע!!!
אשמח לעזור לך אם תרצי,
02-6764974
050-6764975
אירינה רוזן,
HomeoMed מרפאה הומאופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודליה יקרה
טלי24/11/2009אני הוצאתי אלפי אלפי שקלים על אחד מבכירי ההומאופתים ( שהוא גם רופא) בארץ. וזה היה פשוט כמו לזרוק כסף לפח!! המצב שלי החמיר ונאלצתי להשתמש בקורטיזון לבסוף במהלך הריון רק כדי "לנרמל" בחזרה את הגוף. הגעתי פשוט לחוסר תפקוד! אם היו מציעים לך לשלם אחרי שהעזרה שקיבלת הביאה הטבה, הייתי מציעה לך לנסות אבל ממש ממש אל תבני על טיפול שכזה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)