רגישות לחלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לחלב
    ג'ני
    20/10/2009

בתי כעת בת ארבעה חודשים. ניזונה כעת אך ורק מהנקה.
    כשהיתה בת שבעה שבועות קיבלה בפעם החמישית מאז נולדה סימילאק על בסיס חלב.
    בכל הפעמים הקודמות לא היתה תגובה כלשהי, אך בפעם החמישית המדוברת היא שתתה את הסימלאק בסביבות 22:30, ולאחר שעתיים הקיאה תוך כדי שינה, כשהערתי אותה ורחצתי אותה הקיאה שוב מיצי קיבה. ונרדמה... אני משום מה לא הייתי רגועה וחיכיתי ערה שהיא תתעורר ואני אניק אותה ונוכל לחזור לשגרה. אך היא היתה מותשת ומשניסינו להעיר אותה היה מאד קשה היה נראה שהיא אפטית. נסענו לבית החולים , עשו לה סדרת בדיקות: דם, לחץ תוך עיני.. והיינו במעקב 24 שעות. במהלך 24 השעות מהרגע שהגענו היא היתה בסדר גמור, חזרה לעצמה. הקיאה הקאה מאד קטנה בבוקר בבית החולים ושוחררנו הביתה. מנהלת מחלקת ילדים המליצה לתת כרגע רק הנקה ולאחר חודש לנסות נסיון מבוקר של מתן סימלאק שוב, ואמרה שיש חשד לאלרגיה לחלב. הגענו עם ההמלצות לרופא ילדים שלנו, הוא המליץ לגשת ל-E.E.G(הבדיקה יצאה תקינה)' ולתת אם צריך נוטרמיגן ולנסות רק בגיל שנה שוב חלב. הבעיה היא כזאת שאני צריכה לחזור לעבודה בעוד שבועיים, כרגע רק יונקת או שותה חלב אם שאוב. לא מוכנה בשום פנים ואופן לאכול את הנוטורומיגן.
    מה לעשותהאם זוהי אלרגיה בוודאות? איך ניתן לבדוק זאת? האם אפשר לתת סימילאק צמחי(הוא פחות מגעיל?)?, האם אין אפשרות כמו שהמליצו בבי"ח לתת מעט סימלאק בקרבת מרפאה ולבדוק האם התגובה תחזור על עצמה?, מה עלול לקרות אם תקבל 20 CC של סימילאק חלבי ע"מ לבדוק האם אכן זו אלרגיה?
    חשוב לציין שבשעות שהיא לא תהיה בגן אני מעוניינת להמשיך להני, וברור שלעומת הנוטרומיגן היא תעדיף הנקה.
    סליחה על אורך הפניה, ותודה מראש ג'ני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לחלב

הוספת תגובה

• גני

ד``ר בן רנר
    21/10/2009

כבר דשנו בנושא בפורם הזה לפני ולפנים ואם תעברי על השאלות בפורום תמצאי תשובה. .בתך רגישה כנראה לחלב ואסור לתת חלב נקודה.זה יכול להסתיים גם במוות!.נוטרמיגן מגעיל בלשון המעטה.אפשר לנסןת סויה שהיא יותר טעימה או נאוקט שייקר מאד.ראשית פני למרפאה אלרגית לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו