סימני אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימני אלרגיה
    יובל
    25/10/2009

שלום לכם ותודה על הזמן שאתם מקדישים לנו.
    ברצוני לשאול, אני כבן 40 ולפני 12 שנה בבדיקת טסטים התברר שיש לי אלרגיה לקרדיט, לחתולים ולאילתה בלוטית שאין לי מושג היכן היא צומחת. מידי פעם היו לי התקפות קצרות אבל בעזרת כדורים אריוס בעיקר חלף כעבור מס ימים.
    כרגע נכנסתי לדירה חדשה ומתוך 25 יום בה אני עם אלרגיה כבר שבועיים. חתולים לא היו כאן בבירור בשלוש שנים האחרונות, אבק אין כאן בהסטריה ואנחנו מקפידים לנקות. הסימנים אצלי הם שיעול יבש וגירוי בגרון, וכרגע נוספה גם דלקת בעיניים ובמשך שבוע היתה גם נזלת עם עיטושים מידי פעם. ברור לי שזה לא התקררות ולדברי הרופאים הריאות נקיות ואין אדמומיותבגרון, כך שאני מניח שהסיבה היא אלרגית. לדעתי התחושה הרעה קוראת בעיקר כאשר אני בדירה. האם מזגן יכולה להיות הסיבה? האם יש לכם המלצה איך לבדוק מה גורם כאן לאלרגיה. אני מבין שמכיון שאני עם אריוס כרגע אא לבצע טסטים אלא שבוע מהכדור האחרון?
    יש לציין שהשיעול הופיע רק מלפני שלושה ימים ואין עיטושים כבר שבוע למעט אחד כאן ואחד שם.
    יש לכם פתרון להציע לי ? משהו שיקל עלי?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימני אלרגיה

הוספת תגובה

• יובל

ד``ר בן רנר
    26/10/2009

אתה יכול לקנות קלרינז ללא מרשם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלרינז

יובל
    27/10/2009

ולקחת את הקלרינז במקביל לאריוס?
    למשך כמה ימים? זה ירגיע את השיעול הטורדני של הבוקר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו