מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים בטוסיקרותי10/11/2009
כבר חצי שנה יש לבתי בת ה-4.5 פצעים אדומים קצת מוגלתיים באזור הישבן ועכשיו עברו קדימה.
רופא העור הראשון חשד שמדובר בזיהום ונתן משחה אנטיביוטית. הפצעים הפכו שטוחים ואולי נעלמו אך הופיעו חדשים, ונאמר לנו שיש במשחה סטרואידים ולא כדאי לטפל בה לאורך זמן.
רופא העור השני טען שמדובר ביובש של העור בעיקר באזור הזה ונתן U Lactin. המשחה מכאיבה לבת שלי וגם הפצעים עברו קדימה ובחריפות.
הרופא טוען שאין עוד מה לעשות ועלינו להשלים עם הפצעים עד ההתבגרות. האמנם?
עלי לציין שבתי עוד עם חיתול לילה ולא מצליחה להיגמל. יתכן שזה מקור הפצעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בטוסיק
ד``ר ולרי טפליצקי10/11/2009מבחינה אלרגית יתכן ומדובר באלרגיה לטיטול ו\או למגבונים לחים,
בנוסף קיימת מחלת עור אלרגית בשם העממי "אסטמה של עור" - זאת אלרגיה לאבק, אבקנים, עובש ועוד.
ניתן לבצע בירור אלרגי ולאבחן אלרגיה במרפאה אצלי ואצל ד"ר וורנר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים בטוסיק
שירה09/12/2009שלום!!! אני בת 18 ויש לי כבר כמעט ל4 שנים פצעים בטוסיק בהתחלה לא התייחסתי כי חשבתי שזה יעבור אבל עכשיו הם ממש גדולים למרות שהם לא מוגלתיים אלא רק מגרדים... אני אלרגית לאפרסק ותפוח עושה לי ממש רע לי מעולם לא גדל שום פצע באיזור הגוף ובמיוחד בפנים תמיד הייתי חלקה יש לציין שאני אוהבת שוקולדים... ממה נובע הפצעים ואיך אפשר לטפל בזה זה ממש מפריע לי מאד... תודה למי שינסה לעזור לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים בטוסיק
ד``ר ולרי טפליצקי13/12/2009מבחינה אלרגית ניתן לבצע בירור אלרגי אצל אלרגולוג ולמצוא אלרגיה לאלרגנים שבאוויר כמו אבק ואבקנים ולהתאים טיפול.
לפעמים זה לא מחלה אלרגית אלא מחלת עור מסוג אחר למשל פסוריאזיס. כדאי לפנות לרופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)