שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יובל
    20/11/2009

שלום מגיל קטן הנני סובל מאלרגיות למזון בילדות התאשפזתי עם קוצר נשימה ופריחה לאחר אכילת מנגו..לפני מספר שנים גילתי שאני אלרגי גם למלח קלוי (כל סוגי הפיצוחים שקלויים במלח) כמו בטונים גרעינים וכו' רצוי לציין שחמאת בוטנים במבה וכו' אני יכול לאכול אך בוטנים קלויים במלח לא

לפני כמה שנים ניסתי לבדוק האם האלרגיה חלפה ואכלתי בוטן קלוי אחד לאחר כשעה התחלתי להקיא המון התחיל לי דקירות חזקות בחזה וקוצר נשימה חריף וכן החלו להופיע על הגוף בצקות ושלפוחיות ענקיות כמעט בכל חלקי הגוף רק לאחר שעשיתי מספר אנהלציות וקלחתי כדורים בהם אני מטופל (אהיסטון) זה החל לעבור..

רציתי לשאול כיצד כיום אני יכול לאבחן את התגובה האלרגית למלח קלוי האם יש איזשהי בדיקה שניתן לעשות?אני כרגע בצבא ואמרו לי שצריך להוריד לי פרופיל על כך(הרופאה אמרה שיכול להיות שמדובר באורטרקיה או אניואדמה) מה נייתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• יובל

ד``ר בן רנר
    21/11/2009

עליך לבדוק רגישות לבוטנים ולא למלח (קלוי או לא) לא קיימת רגישות למלח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

יובל
    23/11/2009

איני יודע כיצד אז להסביר זאת כי כל מה שקלוי במלח כמו אגוזים במלח בוטנים במלח גרעינים קשיו וכו' גורמים ליי לפריחה וקוצר נשימה כאשר הם קרובים אליי מאוד וכן אם אני בא במגע איתם..

האם יכול להיות שאני אלרגי לבוטנים?הרי אני אוכל במבה חמאתצ בוטנים וכו'..

אגוזים שאינם קלוים במלח אני אוכל אך אם הם קלויים במלח זה סכנה..
    האם אתה יודע במה מדובר?

תודה מראש!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובל

ד``ר בן רנר
    23/11/2009

אם אתה אוכל במבה אין בעיה.ייתכן והמליחות גורמת לך בעיה אך זו לא תגובה אלרגית ובטח לא בהרחה או בקרבה בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו