אלרגיה לחתולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחתולים
    אלון
    27/09/2007

שלום וחג שמח,

אני אלרגי לחתולים. אמנם לא בדקתי זאת רשמית מעולם, אולם כאשר אני בבית עם חתול, לאחר כשעה אני מפתח תופעות כגון נזלת, ואדמומיות בעיניים. שאלתי היא: האם קיים טיפול מונע כלשהו, כגון כדורים שניתן לקחת לפני שנכנסים לבית עם חתולים ?
    שאלה שניה: אני אלרגי גם ללקטוז. ידוע לי שקיימים כדורים שניתן לקחת לפני צריכת חלב ומוצריו, המונעים את התופעות האלרגיות. האם לכדורים אלה יש תופעות לוואי ? האם הם חייבים במרשם רופא ? האם ניתן לצרוך אותם על בסיס קבוע ?

תודה,
    אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לחתולים

הוספת תגובה

• אלרגיה לחתולים

ד``ר בן רנר
    27/09/2007

ניתן לחסן נגד אלרגני חתול בהשפעה מצויינת.פנה למרפאה האלרגית.
    חוסר באנזים לקטזה המפרק את הלקטוז גורם לחוסר פרוק סוכר החלב ולכן יש תלונות.את כדורי הלקטזה ניתן לקנות ללא מרשם .האם זה יעזור ?תנסה. הפטנט להמנע מחלב או חלב ללא לקטוז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אלון
    28/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו