מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זריקה במצב של אלרגיה לחתוליםאביב20/12/2009
שלום,
קראתי שישנו טיפול על ידי זריקה.
לא הצלחתי להבין מי מקבל את הזריקה; האדם האלרגי, או החתול עצמו?
בנוסף לכך:
1. האם אין זה מסוכן או מזיק לגוף לקבל כל כך הרבה זריקות?
2. מה הן מכילות?
3. מהו אחוז ההצלחה?
4. מה מחירן הכספי?
בתודה מראש, אביב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקה במצב של אלרגיה לחתולים
ד``ר ולרי טפליצקי20/12/2009טיפול החיסוני נגד אלרגיה לחתול מתבצע רק במרפאות אלרגיה. המטופלת (ולא החתול) מקבלת בהתחלה פעם בשבוע הזריקה שכוללת תמצית האלרגן של החתול. לאחר הזריקה נשארים במעקב 30 דקות בגלל אפשרות של תגובות אלרגיות. אחוזי הצלחה 80%.
מחיר משתנה מקופה לקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי על אלרגיה לחתולים
אביב21/12/2009תודה על תשובתך המהירה. יש לי עוד שאלה.
לא ציינתי בהודעתי הקודמת את הרקע:
לפני כשבועיים וחצי הכנסתי חתול הביתה. מאז החלו תופעות של:
התעטשויות תכופות, נזלת כמו מים, אף סתום לגמרי, דמעות, גירודים בעיניים, באף, בסנטר ובצוואר,
שיעולים חזקים שמגיעים לפעמים למצב של קושי נשימתי, ולפעמים העומס כה רב עד כי אני מתחילה לרעוד.
אתמול הייתי בבדיקת אלרגיה ושאלתי את הרופא על הזריקה שאתה דיברת עליה.
דווקא האלרגיה ל(שיער של) חתולים בקושי נראתה בבדיקה, ומה שנראה כאלרגיה הכי חזקה שלי, הוא פריחת עץ הזית (!) אין בסביבתי אף עץ זית.
הוא נתן לי זריקת Diprospan (סטרואידים), אבל התופעות הללו חזרו מיד כשחזרתי הביתה (אל החתול).
* האם ייתכן שהאלרגולוג טעה באבחנתו ולא ראה את האלרגיה לחתולים?
* האם ייתכן שהזריקה שקיבלתי כלל לא עזרה?
(אציין כי היה כתוב על החומר שהוא נגד אלרגיה, ולא נגד אלרגיה ספציפית לחתולים.)
* אמרו לי שהמצב רק יחמיר, ושעלי להיפטר מהחתול אבל אני לא רוצה. מצד שני גם לא רוצה לחיות
על זריקות.
* אילו עוד פתרונות קיימים?
מה אפשר לעשות??? אני אובדת עצות וממשיכה לסבול...
תודה, אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לחתולים
ד``ר ולרי טפליצקי23/12/2009קודם כל כדאי שתיקח טיפול תרופתי נגד אלרגיה עם כדורים אנטיהיסטמיניים כמו לורטדין ואהיסטון וספריי לאף כמו פליקסונז.
גם התגובה "החלשה" בטסט אלרגי יכולה להיות משמעותית בפועל כשחשיפה לחתול היא מסיבית.
קיימים ספריים לטיפול בפרוות חתול שמורידים הפרשת האלרגנים. חפש באינטרנט.
צריך לאוורר בית היטב, להחזיק את החתול מחוץ לחדר שינה.
אם כל זה לא יעזור תחשוב להוציא את החתול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)