פריחה ופרקים מגרדים-לעשות או לחכות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה ופרקים מגרדים-לעשות או לחכות?
    שרון
    08/01/2010

ב-24 השעות האחרונות קיבלתי פריחה מקומית מגרדת בחלקים שונים של הגוף-כמו מקבצי עקיצות, ברכיים מרפקים ואוזניים מגרדים וחמים ונפיחות נקודתית קלה בשפה.
    הגירוד הוא עדין וניתן להתעלם ממנו למרות שהוא פשט כעת לפרקי אצבעות הידיים.
    לקחתי כדור אחד של אנטי היסטמין שנתנו לי בבית מרקחת (לורטדין?) ואני מחכה..
    השאלה העיקרית שלי היא ממה זה??
    ב-15 שנה אחרונות לא סבלתי מאלרגיה (אני בת 43)למרות שזה מוכר לי מעברי, בדיוק בצורת ההופעה הזו.
    לאחרונה נאלצתי לקחת שתיים שלוש תרופות די חזקות, לא ביחד, והאחרונה - אתופן 400,נלקחה כשבוע והסתיימה לפני כמעט שלושה ימים.
    האם הגוף פשוט אסף את הכל בחלק פנימי כלשהו וזה היה לו יותר מדי ? כי אני לא מוצאת שום סיבה אחרת לאלרגיה הזו.
    אשמח לקבל חוות דעת כדי לדעת אם עלי לשנות משהו ביומיום שלי או שזה באמת מריבוי התרופות ומאחר וזה מאחורי - האם מספיק שאחכה ואתן לזה לעבור או שעלי לעשות משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה :

שרון
    08/01/2010

בהמשך לשאלתי ב"פריחה ופרקים מגרדים-לעשות או לחכות?"
    האם ייתכן שההצטננות שקיבלתי מזה שלושה ימים היא בעצם נזלת אלרגית ולא הצטננות??
    קראתי כי לNSAID תיתכן תגובה כזו במיוחד אם נחשפתי בעבר לאתופן ( פעם אחת לפני כשבע שנים).
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון

ד``ר בן רנר
    08/01/2010

NSAID גורמים לתופעה.תמשיכי הטיפול ותחכי להטבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו