זיהוי גורם לאלרגיה לפי אופי הפריחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהוי גורם לאלרגיה לפי אופי הפריחה
    אפרת
    06/10/2007

שלום, בני בן 9 וחצי חודשים. סובל מפריחה בחלקים החשופים של גופו (רגליים וידים). נעשו טסטים ולא זוהה בינתיים אף גורם לאלרגיה. טסטים לאלרגיה לכלבים ובדיקת דם לאבחון אלרגיה נשלחו למעבדה בי"ח קפלן. אני מבקשת לדעת : 1. האם אופי הפריחה (רק באיזורים חשופים) יכול להעיד על הגורם לה 2. מה יכולה ללמד בדיקת דם לאבחון אלרגיה כאשר טסטים אינם מזהים אף גורם שנבדק ????????? 3. למיטב ידיעתכם, אם ימצא שילדי אלרגי לפרוות כלבים, האם עלי להיפרד מהכלבים שלי או שישנו טיפול ? תודה רבה, אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה קצרה נוספת

אפרת
    07/10/2007

האם ייתכן שאלרגיה לבננה תופיע בצורת פריחה בלבד (ללא הקאות, שלשולים וכו'...?) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיהוי גורם לאלרגיה לפי אופי הפריחה

ד``ר ולרי טפליצקי
    07/10/2007

שלום אפרת,
    בלי לראות פריחה, קשה לדבר על סיבות וטיפול. אפשרויות כאן רבות. נראה לי שאת וילדך נמצאים בטיפול של רופאים טובים. נעשו טסטים אלרגיים אשר בינתיים לא הדגימו אלרגיה, זה לא אומר שאין אלרגיה, אלה רק שהיא לא נמצאה בינתיים. ובגיל הזה לא תמיד מגלים אלרגיה בטסטים גם כשהיא קיימת.
    למרות זאת תמשיכי את הטיפול שהומלץ.
    על תפרדי מכלבים כל עוד אין הוכחה שילד אלרגי אליהם.
    עוד יהיה לך זמן לקבל החלטות.
    ותוספת, תתכן אלרגיה לבננות עם פריחה בלבד ללא שלשול.
    בהצלחה
    ד"ר ולרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו