אלרגיה בפנים + תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה בפנים + תמונה
    קרן
    31/01/2010

שלום ,
    יש לי עור פנים אלרגי שהתפתח עם השנים
    ישנם קרמים שגורמים לי לזה מיד ואחרים לא , ממש קשה ללי למצוא או לדעת מה הגורם, אני לא יכולה לקרוא את כל האותיות הקטנות
    אתמול רכשתי קרם , וממש 30 שניות אחרי שמרחתי התנפח לי אזור מסוים כאילו נעקצתי עגול חם וקשה , שמתי פנסטיל ולקחתי כדור ואחרי כמה שעות זה ירד

צירפתי תמונה , אשמח אם תוכל אולי לאבחן לפי אופי האלרגיה באיזה רכיב מדובר שגורם לי לאלרגיה ( אגב ..צבע הקרם הוא תכלת, יכול להיות שמרכיב הצבע הוא הגורם?)

תודה
    יערה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה בפנים + תמונה

הוספת תגובה

• יערה.

ד``ר בן רנר
    31/01/2010

ע"פ התמונה לא ניתן לזהות גורם.ניתן לבצע בדיקות מטלית למוצרי קוסמטיקה ספציפים.גם אם נזהה תצטרכי לקרא את האותיות הקטנות. בכל מקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייתכן וזאת עקיצה

קרן
    01/02/2010

היום בבוקר קמתי , והאזור עדיין אדמדם עם מוקד קטן - האם ייתכן שמדובר דווקא בעקיצה ?...אני גרה בקומת קרקע וכל הזמן נכנסים לי דברים הביתה

אם זו היתה אלרגיה מקרם אז התופעה היתה אמורה ללקרות במספר מקומות בפנים ,לא ?? או בכלל להתנהג באופן זהה לכל המשטח שהנתפח - כי אני תוהה איך נשאר מוקד נפוח קטן אחד בתוך המרחב שהתנפח אתמול

תודה שוב
    יערה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו