מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לתרופותאורנה ששון18/02/2010
שלום רב
זקןקה למידע בדחיפות. בני בן 15.5. סובל ב4 השנים האחרונות מתגובות אלרגיות לתרופות שונות ןאף למזון מסויים (שעוד לא ברור למה). הוא כבר 3 ימים עם חשד לדלקת גרון. לא ברור אם חידקי או וירלי.חום גבוה (38.5-39.2) ובקושי בולע.
התחיל טיפול ברפפן יומיים. התפתחה פריחה בזרועות, חזה וצוואר. הרופא החליף אנטביוטיקה בשל חשד לאלרגיה לפנצילין. נתן נוסף לורסטין. החום לא יורד והפריחה חוזרת כל כמה שעות. נתתי לו אחרי החמרה הלילה (אחרי שנטל אנטביוטיקה, לורסטין ואקמול!) 55 טיפות פניסטיל כי השפתיים התחילו להתנפח.
עלי לציין שעד גיל 10 לא סבל מאלרגיות לתרופות. לפתע החל לגלות רגישות לאדויל, וכדורי משכחי כאבים נוספים. נשלחנו לשניידר לטסטים ושם גילו רגישות לכל תרופות משכח הכאב למעט אקמול. בינתיים מאז בכל פעם שהוא חולה (סובל הרבה מרגישות בגרון), הוא מפתח אלרגיה לעוד תרופות! יש רקע של אלרגיות במשפחה: אני סבלתי מאסטמה בילדותי ועד היום לקדחת השחת, אך מעולם לא ךתרופות. גם בתנו סבלה מאסטמה בצעירותה.
שאלתי - מכיון שזה הופך בכל פעם יותר ויותר לסיוט, ומגלים עוד רגישויות, מה ידוע לגבי טיפול אלטרנטיבי במקרי אלרגיה? האם ישתרופות מנע.טיפול והאם אנשים אלרגיים רגישים גם לתרופות מהתחום האלטרנטיבי?
כבר נורא קשה ומתי לראות את בננו סובל כל כך הרבה - והפחד שלי זה התגובה הפתאומית לכל מני דברים ולא יודעים מתי ואיך זה קורה.
הצילו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לתרופות
ד``ר בן רנר19/02/2010רגישות לתרופות דבר אחד והמחלה הויראלית של הבן דבר אחר.הסבירות שמדובר בפריחה על רקע ויראלי גדולה ואין זו פריחה אלרגית לאנטיביוטיקה.החום לא מגיב ללורסטין אלא לאקמול . רצוי היה לבצע משטח גרון ולפי התוצאה להתחיל טיפול או לא.בכל מקרה אחרי שיבריא יש לבצע ברור מחודש.
טיפול נגד רגישות לתרופות לא קיים .לגבי טיפול אלטרנטיבי דעתי שליליתבאופן מוחלט.הדבר משול לטיפול בכלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

