תגובה אלרגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה אלרגית
    ניניש בארץ הק
    09/03/2010

שלום,

אני בת 31. בעבר נודעה אצלי רגישות לסולפא שבתרופות לטיפול בדלקות שתן (עם זאת, במרפאת אלרגיה לא אותרה רגישות לדבר). שלשום הופיעה אצלי תגובה אלרגית למקור לא ידוע-
    נפיחות בפנים, אזניים, כפות הרגליים והידיים. מלווה בגרד עז ובסימנים אדומים שטוחים.
    גם כאבי גרון ואי נוחות בבליעה, עם נפיחות נראית לעין בצוואר.
    אתמול גם היה חום 38 מעלות שחלף היום.

קיבלתי אנטי הסטמין במיון, והרופא הורה לי לשוב למיון בשעת הופעת חום, קשיי בליעה או נשימה.

עד כה נטלתי פניצילין לטיפול בטונזליטיס, בצורה לא סדירה כ"כ- במשך שבועיים במקום במשך שבוע...והרופא הורה לי לסיים את המנה.
    מעניין שעד שחשתי הטבה- עם נטילת המנה האחרונה של הפניצילין שוב חשתי התגרדויות.

מאחר שאינני תושבת הארץ אני תוהה האם הטיפול מקביל לנהוג בארץ.
    האם עלי לפנות להמשך טיפול במרפאת אלרגיה? האם עלי להמתין עד לסיום המחלה או לפנות לאלרגולוג כעת?
    האם סביר שרגישות לפניצילין, במידה שזה מקור האלרגיה שלי, תופיע לאחר שבועיים מיום נטילתו?

אודה מאוד על תשובה מלאה ומפורטת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה אלרגית

הוספת תגובה

• המלצה

אורי
    09/03/2010

אני מקווה שלא תסתבכי עם הפריחה שנקראת אגב אורטיקריה.
    במידה וזה קרה את יכולה לחפש בגוגל : אורטיקריה
    יש מטפל שמתמחה בכך במסגרת פריצות דרך טיפוליות במחלות עור.
    המטפל גר בצפון האתץ. ר.מ שמו.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלית

ד``ר בן רנר
    09/03/2010

סיימי את המחלה ואחר כך פני לברור.הרגישות לפניצילין מופיעה תוך דקות עד שעות ולפעמים תוך מספר ימים.לעיתים קרובות מדובר בפריחה על רקע ויראלי ולא על רקע תרופתי.אין מניעה לפנות למרפאה אלרגית ולבדוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו