מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובה אלרגיתניניש בארץ הק09/03/2010
שלום,
אני בת 31. בעבר נודעה אצלי רגישות לסולפא שבתרופות לטיפול בדלקות שתן (עם זאת, במרפאת אלרגיה לא אותרה רגישות לדבר). שלשום הופיעה אצלי תגובה אלרגית למקור לא ידוע-
נפיחות בפנים, אזניים, כפות הרגליים והידיים. מלווה בגרד עז ובסימנים אדומים שטוחים.
גם כאבי גרון ואי נוחות בבליעה, עם נפיחות נראית לעין בצוואר.
אתמול גם היה חום 38 מעלות שחלף היום.
קיבלתי אנטי הסטמין במיון, והרופא הורה לי לשוב למיון בשעת הופעת חום, קשיי בליעה או נשימה.
עד כה נטלתי פניצילין לטיפול בטונזליטיס, בצורה לא סדירה כ"כ- במשך שבועיים במקום במשך שבוע...והרופא הורה לי לסיים את המנה.
מעניין שעד שחשתי הטבה- עם נטילת המנה האחרונה של הפניצילין שוב חשתי התגרדויות.
מאחר שאינני תושבת הארץ אני תוהה האם הטיפול מקביל לנהוג בארץ.
האם עלי לפנות להמשך טיפול במרפאת אלרגיה? האם עלי להמתין עד לסיום המחלה או לפנות לאלרגולוג כעת?
האם סביר שרגישות לפניצילין, במידה שזה מקור האלרגיה שלי, תופיע לאחר שבועיים מיום נטילתו?
אודה מאוד על תשובה מלאה ומפורטת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
אורי09/03/2010אני מקווה שלא תסתבכי עם הפריחה שנקראת אגב אורטיקריה.
במידה וזה קרה את יכולה לחפש בגוגל : אורטיקריה
יש מטפל שמתמחה בכך במסגרת פריצות דרך טיפוליות במחלות עור.
המטפל גר בצפון האתץ. ר.מ שמו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
ד``ר בן רנר09/03/2010סיימי את המחלה ואחר כך פני לברור.הרגישות לפניצילין מופיעה תוך דקות עד שעות ולפעמים תוך מספר ימים.לעיתים קרובות מדובר בפריחה על רקע ויראלי ולא על רקע תרופתי.אין מניעה לפנות למרפאה אלרגית ולבדוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)