רגישות לאופטלגין ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לאופטלגין ?
    אמנון
    25/03/2010

אני בן 21 ותמיד שיש לי חום אני לוקח 1 כדור אופטלין, אחרי מס' דקות מתחילות רעדות בכל הגוף, זיעה קרה, קוצר נשימה, דופק מהיר......כל התופעות האלה חולפות אחרי 5 דקות, אבל אחרי הסבל הזה החום יורד והרגשתי טובה יותר.......עד הפעם הבאה.
    פעם אף הצלחתי למדוד את החום בזמן הרעידות וזה היה קצת פחות מ- 35 מעלות.

מה מומלץ לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לאופטלגין ?

הוספת תגובה

• עוד דבר קטן

אמנון
    25/03/2010

חשוב לציין שזאת הפעם השלישית שזה קורה לי ותמיד שלקחתי אופטלגין בעבר זה לא היה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמנון

ד``ר בן רנר
    28/03/2010

אל תקח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמנון

ד``ר בן רנר
    28/03/2010

לחום קח אקמול.כנראה שפתחת רגישות לאופטלגין למרות שהתלונות לא אופיניות לפי התאור שלך.האופטלגין ידוע כגורם אלרגיה,מוריד לחץ דם וגם חום. העלמות התלונות באופן ספונטמי תוך 5 דק מחייבת ברור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו