מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורטיקריה והחלמתהציפי01/04/2010
שלום לכול החולים באורטיקריה לסוגיה. בעלי סבל מאורטיקריה עם אנגיודמה כחצי שנה. סיוט מתמשך וריצות אין סופיות לאלגרולוגים. הופננו לדר' קובי שדה "מומחה" לאלרגיה. הטיפול בבעלי לא הניב פירות להיפך: התוצאות היו חמורות יותר ויותר ככל שהזמן עבר. דר' שדה אמר לבעלי שיש לו עוד המון חולים כמוהו ועליו להתמודד. הסיוטים היו כאשר הגענו למצב של לפחות פעמיים בשבוע להגיע למיון או למוקד ושם הוא היה מקבל זריקת קורטיזון + איזהשהוא חומר לוריד והוא היה נרגע. גם את זה דר' שדה ידע ובכל זאת המשיך לתת טלפסט ולהגיד שעלינו להמודד עם הבעיה. אין לו פיתרון ואפילו אמר לבעלי שהוא יכול לגשת לרופאים אחרים אם הוא רוצה. היינו מיואשים מאד. ואז שמענו על דר' גולד יצחק, רופא עור מבני ברק (רופא של קופ"ח מכבי). התור אצלו ארוך מאד מאד אז פניתי לרופאת משפחה וביקשתי הפנייה לבי"ח אסף הרופא בא הוא עובד, הגענו אליו עם כל הממצאים שלנו, תמונות שצילמנו את הפריחה ואת הבצקות בפנים. הרופא המקסים הזה שאני קוראת לו "האלוהים שלי" הציל את בעלי. אני לא אפרט את הטיפול שהוא נתן לו היות ויכול להיות שכל בעיה יש לה טיפול משלה. אני ממליצה בחום ובאהבה לכל מי שסובל מאורטיקריה, לנסות ולהגיע אל הרופא המקסים הזה, אין צורך לרוץ לאלגרולוג כי הוא לא יודע בכלל לתת פתרונות. כמו שאמרתי התור אצלו ארוך אם אתם רוצים להגיע באופן פרטי - ממליצה בכל פה.הוא יציל אותכם מילה שלי.
מאחלת לכולכם בריאות בריאות ושוב בריאות כי זה הכי חשוב בעולם
ציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
ד``ר בן רנר03/04/2010ראי תגובתי הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפי
ד``ר בן רנר03/04/2010שלום ציפי.כמנהל הפורום העונה לשאלות אני מתקשה להבין מה השאלה.אני מניח שדר' קובי שדה לא עזר לך(יש לו גם פורום אלרגיה תוסס משלו ואת יכולה לטעון ישירות מולו )ויש לך טענות לגבי הטיפול.ההמלצה שלך לגבי דר גולד זכתה מיד למענה הפוך מצד פונה אחרת שהמליצה על דר' מור. אני כאן ע"מ לעזור ולא להמליץ על רופא זה או אחר .לגבי מחלת האורטיקריה.זו תופעה מתסכלת לחולה וגם לרופא.ברוב המקרים התופעה חולפת בבוא הזמן .לתרופות חלק בהקלה בלבד.בחירת הטיפול המתאים היא אומנותו של הרופא הידע שלו וגם טיפת מזל.מנסיוני חולה אורטיקריה ממוצע יפנה תמיד למספר רופאים בגלל הלחץ בו נמצא.בסופו של דבר ימצא מזור וזה מה שקרה לכם. דר שדה הוא אלרגולוג מצויין והעובדה שלא עזר לכם במקרה הספציפי לא משנה דבר.אשמח לענות על שאלה ספציפית .בכל אופן מקומם של הסובלים מאורטיריה במרפאות לאלרגיה!!1!1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה כרונית
רינת23/02/2011מזה 3 חודשים אני סובלת מפריחות בכל הגוף, מגרדות, מתנפחות.. עשיתי בדיקות אלרגיה למזון ונמצא כי אני לא אלרגית לדבר מרשימת המזון. אמרו לי שיש לי אורטיקריה כרונית ושאין מה לעשות.. אני סטודנטית ולצערי הרב התופעה הזאת של הפריחה מאלצת אותי להחסיר הרבה ימים וגם זמן קריטי ללימודים... במרפאת האלרגיה בה עשיתי את הבדיקה אמרו לי של"תופעה" שלי מתאים רק בדיקת אלרגיה למזון. האם זה נכון? לא היו מוכנים לבדוק דברים נוספים אפשריים למרות שהעליתי השערות...
ואם יש פה מישהו שיש לו המלצה נוספת, מה לעשות, אם לא לפתור את הבעיה לפחות כדי להקל על הסימפטומים - אשמח לדעת!!!
תודה,
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה כרונית - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי26/02/2011שלום רינת, יש לך פריחה כרונית מגרדת. במקרה וזה אכן אורטיקריה כרונית יש להפסיק לחפש סיבה ולהתאים טיפול תרופתי יעיל ולא מזיק.
במקרה וזה פריחה אלרגית אחרת למשל דרמטיטיס מגע או אטופיק דרמטיטיס יש לבדוק אלרגיה לאלרגנים נשאפים כמו אבק, חתול, כלב, אבקנים של עצים ודשא ואלרגנים כימיים כמו ניקל, סבון, שמפו, בושם וחולי.
את האבחנה בין סוגי האלרגיה ניתן לעשות בבדיקה ישירה של אלרגולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)