מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיסוןענת11/04/2010
ערב טוב,
אחרי 4 שנים שאני כבר סובלת מאלריגה ולוקחת כ ליום תרופות
ועוברת טיפולים שונים בכדורים, ספריי לאףוטיפות לעיניים.
אחרי שהיתי לפני כחודש שוב אצל הרופא הומלץ לי טיפול בחיסון נאמר לי שהתחלה צריך לעשות אותו פעם בשבוע ואח"כ פעם חודש
אז יש לי 2 שאלות:
1) כמה זמן הטיפול בחיסון נמשך? או שהוא כל החיים כמו עם הכדורים רק שפה מפתחים גם סיבולת?
2) אם במקרה ו..אני בסוף אחליט לעשות את הטיפול בחיסון, יתאימו לי אותו אישית, אבל אח"כ אני אפתח אלרגיה לעוד דבר, מה עושים במקרה כזה? כי זה כבר קרה לי..
מהטסט הראשון ניהייתה לי אלרגיה לעוד 3 דברים שונים במשך השנים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ז'ניה
ד``ר בן רנר12/04/2010שלום.באופן כללי האלרגולוג המטפל אמור להסביר בפירוט ולענות על השאלות ששאלת מכיוון שהוא ייתן את הטיפול ולא אחר. .באופן כללי מדובר בזריקות הניתנות לפחות 5 שנים .בתקופה הראשונה כחצי שנה החיסון ניתן אחת לשבוע במנות עולות ולאחר מכן לאחר שמגיעים למנה הסופית (כמות מכסימאלית של החומר) עוברים למנת אחזקה הניתנת בהדרגה עד לאחת לחודש.אם יש התמדה מכסימאלית ללא תופעות לוואי עוברים כ8 חודשים עד למעבר לאחת בחודש.הבעיה שזה לא תמיד כך.לכן ברגע שהתחלת אין חשיבות לזמני הביניים.יש לעבור טיפול של חמש שנים בכל מקרה.הטיפול מעולה ואין בלתו.בסופו של דבר הסבלנות משתלמת. יש רופאים הנוהגים בשיטות מקוצרות יותר אך אנני ממליץ.את ההטבה אפשר ברוב המקרים לראות כבר במהלך השנה הראשונה!
לו היית מתחילה לפני 4 שנים היית יכולה להיות היום חופשית מתלונות.
ללא מתן חיסון האלרגיות מתפתחות ונוספות חדשות כמו שאת מספרת.מתן החיסון מונע אפשרות זאת.
כמו בכל דבר ברפואה ההצלחה איננה אבסולוטית הממוצע 80 % הצלחה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)