קטון cg

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קטון cg
    מירה
    14/04/2010

אבקש עזרה נואשת לתכשירים אשר אינם מכילים קטון, כגון שמפו, מרכך, סבון רחצה, תכשירי טיפוח לפנים,מזון? ובכלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קטון cg

הוספת תגובה

• מירה

ד``ר בן רנר
    14/04/2010

שלום.הנושא של רגישות לקטון נראה לי הכי פופולרי בפורום.דפדפי ותמצאי.הצעתי עזבי את זה לא תמצאי את החומר בכיתוב על המוצרים.חיי חיים רגילים.הקטון אינו חשוב כל כך ולדעתי יש הגזמה ברגישות לקטון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירה

אורית
    15/04/2010

שלום מירה,
    גם אני נמצאתי אלרגית לקטון, וכפי שכתב לך ד"ר ורנר בפורום זה יש התכתבות על הנושא.
    ישנה רשימה של מוצרים שד"ר טפליצקי בדק את המרכיבים הרשומים עליהם ונמצאו ללא קטון.
    מתוך הרשימה אני משתמשת בתחליב רחצה של דאב מסדרת go fresh בריח מלפפונים ותה ירוק, והוא מתאים לי. בכל מקרה, ד"ר טפליצקי ממליץ לנסות כל מוצר על שטח קטן כי לפעמים אין דיוק במה שרשום על האריזה.
    שמפו עדיין לא מצאתי, ניסיתי את השמפו מהרשימה של ד"ר טפליצקי - creama בריח פסיפלורה. הוא לא טוב לי. אני משתמשת בינתיים בשמפו תינוקות של ג'ונסון, אין לו תופעות לוואי אבל הוא עדין מידי.
    לאחרונה המליצו לי על מוצרים של "ללין". ניסיתי את קרם הלחות וסבון פנים (בבקבוק). מוצרים אלו גם כן לא גרמו לי לתופעות לוואי. שווה לנסות מוצרים נוספים של "ללין".
    אשמח לדעת אם מישהו מכיר שמפו ללא קטון ומוצרים נוספים (בעיקר מוצרים קוסמטיים).
    בברכה,
    אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קטון מעצבן

רינה
    16/04/2010

גם אני אלרגית לקטון, כבר שנה שאני יודעת על האלרגיה, זה לא כל כך פשוט.
    אני כל הזמן מנסה תכשירים, משתגעת מזה ומשגעת את כל הבית. עכשיו יש לי פריחה איומה על הפנים.
    זה לא נעים ... אבל זה גם לא סוף העולם !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קטון מעצבן ISOTHIOZOLINONE

ד``ר ולרי טפליצקי
    18/04/2010

שלום רינה,
    תסתקלי בשיחות הקודמות רשימת המוצרים עם ובלי קטון.
    חשוב לדעת שברשימת המרכיבים אף פעם לא כותבים קטון בשם זה.
    במוצרים יש לחפש חומר בשם ISOTHIOZOLINONE.
    הרשימת המוצרים תמצאי באתר שלי n-allergy.info, במדור תשובות ושאלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתייחסות-

רינה
    18/04/2010

לפי דעתי, כל האלרגים כמוני צריכים לעבור לקומסטיקה טבעית, אין ברירה.
    קראתי שמערבבים קטון עם חומר שנקרא פרופילן גליקול, כשרק השם של הפרופילן מופיע ברשימת הרכיבים (קניתי לעצמי שמפו לתינוקות של ד"ר פישר). לא תמיד מציינים את הימצאותו של הרכיב שאתה אלרגי אליו.
    השורה מהמאמר:
    KATHON 893 - It is supplied as a 45 percent active liquid in propylene glycol.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו