מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה בעור בזמן הריון (דחוף)נורית27/04/2010
שלום
אני בשבוע ה- 13 + 5 ימים וכבר 5 ימים שאני עם אלרגיה בעור. התעוררתי ביום שישי עם פריחה בכל הגוף שהחמירה עם השעות ובמוקד הקופ"ח קיבלתי 2 זריקות של 1) phenergan 25mg
2) solu medrol 125 mg . הפריחה ממש נרגעה כמעט נעלמה. וקיבלתי המשך טיפול של לורטדין. למחרת הפריחה החמירה הרבה יותר מהיום הראשון וביום א' שוב קיבלתי את אותן 2 זריקות. ורופא עור הוסיף לי לקחת עוד כדור של האהיסטון בלילה והלורטדין בבוקר. הפריחה לא עוברת או שעוברת במקום אחד ויוצאים עיגולים במקום אחר ומגרד בטירוף.
שאלותיהן : 1) כמה זמן מותר לקחת את הכדורים הנ"ל בזמן הריון ? נתנו לי ל- 10 ימים ואמרו לי
שעם הפריחה תעלם קודם להפסיק את הכדורים. אבל לא נראה לי שהפריחה הולכת
להפסיק בזמן הקרוב.
2 ) האם אין סכנה בלקחת את הכדורים זמן ממושך ? האפשרות השניה היא סטרואידים
ואני ממש לא רוצה לקחת אותם בגלל ההריון וזה עושה לי להרגיש לא טוב כבר לקחתי
בעבר בגלל אלרגיה..
3) האם אלרגיה בעור שנמשכת זמן ממושך יכולה להשפיעה לרעה על ההריון ?
בעבר סבלתי כבר פעמיים מאלרגיות מלפני כ- 15 שנה (לא זוכרת באיזה חודש). ומלפני 9 שנים גם מאותה אלרגיה וגם בחודש אפריל. ואין לי מושג ממה ההאלרגיה. בעבר ביצעתי בדיקת אלרגיה בדקירות על היד ולא יצא כלום.
הבעיה שטסטים לאלרגיה אי אפשר לעשות עד שהאלרגיה עוברת - אבל היא לא עוברת ואני לא יודעת ממה זה נובע ויכול להיות שאני ממשיכה לאכול או להשתמש במשהו שגורם לאלרגיה.
מה עוד ניתן לעשות מלבד סטרואידים על מנת שהפריחה תעלם מהר ולא תסכן את ההריון ?
תודה וסליחה על אורך ההודעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורית
ד``ר בן רנר28/04/2010שלום.
פריחות בזמן הריון יש למכביר.בד"כ פורצות(אם בכלל)בשליש האחרון של הלידה.את בתחילת השליש הראשון .בשלב זה המשיכי עם הלורסטין או איראוס.ניתן לקחת בהיריון .לתפרחת יש שם PUPP תוכלי לקרא ברשת.יתכן ותחלוף בדיוק כפי שהופיעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)