אלרגיה בעור בזמן הריון (דחוף)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה בעור בזמן הריון (דחוף)
    נורית
    27/04/2010

שלום
    אני בשבוע ה- 13 + 5 ימים וכבר 5 ימים שאני עם אלרגיה בעור. התעוררתי ביום שישי עם פריחה בכל הגוף שהחמירה עם השעות ובמוקד הקופ"ח קיבלתי 2 זריקות של 1) phenergan 25mg
    2) solu medrol 125 mg . הפריחה ממש נרגעה כמעט נעלמה. וקיבלתי המשך טיפול של לורטדין. למחרת הפריחה החמירה הרבה יותר מהיום הראשון וביום א' שוב קיבלתי את אותן 2 זריקות. ורופא עור הוסיף לי לקחת עוד כדור של האהיסטון בלילה והלורטדין בבוקר. הפריחה לא עוברת או שעוברת במקום אחד ויוצאים עיגולים במקום אחר ומגרד בטירוף.
    שאלותיהן : 1) כמה זמן מותר לקחת את הכדורים הנ"ל בזמן הריון ? נתנו לי ל- 10 ימים ואמרו לי
    שעם הפריחה תעלם קודם להפסיק את הכדורים. אבל לא נראה לי שהפריחה הולכת
    להפסיק בזמן הקרוב.
    2 ) האם אין סכנה בלקחת את הכדורים זמן ממושך ? האפשרות השניה היא סטרואידים
    ואני ממש לא רוצה לקחת אותם בגלל ההריון וזה עושה לי להרגיש לא טוב כבר לקחתי
    בעבר בגלל אלרגיה..
    3) האם אלרגיה בעור שנמשכת זמן ממושך יכולה להשפיעה לרעה על ההריון ?

בעבר סבלתי כבר פעמיים מאלרגיות מלפני כ- 15 שנה (לא זוכרת באיזה חודש). ומלפני 9 שנים גם מאותה אלרגיה וגם בחודש אפריל. ואין לי מושג ממה ההאלרגיה. בעבר ביצעתי בדיקת אלרגיה בדקירות על היד ולא יצא כלום.
    הבעיה שטסטים לאלרגיה אי אפשר לעשות עד שהאלרגיה עוברת - אבל היא לא עוברת ואני לא יודעת ממה זה נובע ויכול להיות שאני ממשיכה לאכול או להשתמש במשהו שגורם לאלרגיה.
    מה עוד ניתן לעשות מלבד סטרואידים על מנת שהפריחה תעלם מהר ולא תסכן את ההריון ?
    תודה וסליחה על אורך ההודעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נורית

ד``ר בן רנר
    28/04/2010

שלום.
    פריחות בזמן הריון יש למכביר.בד"כ פורצות(אם בכלל)בשליש האחרון של הלידה.את בתחילת השליש הראשון .בשלב זה המשיכי עם הלורסטין או איראוס.ניתן לקחת בהיריון .לתפרחת יש שם PUPP תוכלי לקרא ברשת.יתכן ותחלוף בדיוק כפי שהופיעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו