אלרגיה לתערובת מרקפטו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לתערובת מרקפטו
    דפנה ברזילי
    10/05/2010

ערב טוב.. רציתי לשתף, ואולי גם להעזר בכם..
    לפני בערך שנה, אולי קצת יותר, אובחנתי כאלרגית לתערובת מרקפטו, וזאת בעקבות ניתוח פולשני, שחשף אותי ללייטקס בצורה קיצונית.
    כמובן מאז חיי גיהנום. האלרגיה מתבטאת בשלפוחיות קטנטנות על אצבעות הידיים, לעיתים במקומות אחרים, גם אם הם לא נחשפו למגע של החומר. מאז, אני לא יכולה לעשות המון דברים, לא יכולה לגעת כמעט בכלום, משתמשת בחומרי ניקוי אקולוגיים, לא לובשת כל דבר, לא נועלת כל דבר וכו' וכו'..! תקופה מאד קצרה הצלחתי להתגבר על התופעה, להפטר מהאלרגיה, ואפילו עור הידיים נראה מצוין, אך שוב חזרה האלרגיה, למרות שלא זכור לי שעשיתי משהו יוצא דופן.
    רציתי בראש ובראשונה, להקים קול צעקה, על כך שמרפאות לא מחזיקות כפפות ונילין, במעבדה אחת הציעו לתת לי כסף, ושאלך אני לקנות להם. בתי חולים אף הם נטולי כפפות ונילין, שלא לדבר על העובדה שהאלרגיה כוללת גם את ידיות המכשירים, צינורות וכו'.
    בנוסף, רציתי לדעת אם יש אי אלו בדיקות שלא ביצעתי, ושאוכל לבצע ע"מ לראות האם חל שינוי, או למקד את התוצאות, ובכך אולי אדע להמנע ביתר דיוק מהדברים האסורים לי. עוד רציתי לשאול אם ניתן לדעת אם זה פסיכוסומטי, או שזה בעקבות הניתוח, אם יש משחות שאפשר למרוח על העור הפגוע בכדי לאחות את הסדקים הנותרים לאחר התייבשות השלפוחיות, ואת המראה הכללי של העור.. הוא ממש לא אסתטי. ממש ממש קשה לי להתנהל, אני אובדת עצות!
    אודה לכם מאד על תשומת הלב ועל התשובה, דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לתערובת מרקפטו

הוספת תגובה

• דפנה

ד``ר בן רנר
    10/05/2010

שלום דפנה
    את מערבבת שני חומרים שונים.לטקס הוא גומי לבן ואילו מרקפטו הוא הגומי השחור.(או המאיצים שבחומר)היות ויש לך בעיות שלא נתנות לפתרון ברשת אציע שתפני למרפאה אלרגית לליבון הבעיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו