אלרגיה בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה בעור
    מיטל
    09/06/2010

שלום, אני בת 23 , בהריון בשבוע 7. לפני כשבועיים החלה לי פריחה בעור (ברגליים, בידיים, בגב ובישבן) המלווה בגרד טורדני. הייתי אצל רופא משפחה, הוא נתן לי טיפול תרופתי: אלרג'יק פעם ביום. לאחר מספר ימים הייתי אצל רופא עור, הוא נתן זריקה בישבן. גם זה לא עזר, הופנתי למיון. לפני יומיים הייתי במיון, הרופאים הבחנו את הפצעים כאלרגיה, הזריקו לי קורטיזון לוריד ובנוסף לכךהזריקו לי זריקה נגד אלרגיה בישבן. הגרד הפסיק ליום אחד ועכשיו שוב כולי מגרדת!!! הזמנתי תור לאלרגיאולוג אך התור רק בעוד כחודש!!!
    מה אתה ממליץ לי לעשות? ממה אני אמורה להמנע? האם יכול להיות שזה קשור להריון?
    אני מיואשת, בגלל הגרד אני לא רגועה ולא ישנה טוב בלילה!
    תודה מראש והמשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה בעור

הוספת תגובה

• מיטל

ד``ר בן רנר
    09/06/2010

שלום מיטל.
    ע"פ התאור הפריחה החלה לפני ההיריון.כך שלא נראה שזו פריחה הריונית המופיעה לאחר כ3 חדשים.אני מניח שזו סרפדת והתרופה שקבלת מרופא המשפחה מתאימה.אציע לקחת מינון כפול ואפילו משולש אם התלונות מציקות.במידה ולא יהיה שיפור יש מקום לסטרואידים.טיפול זה יינתן לך כבר ע"י האלרגולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו