מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אני מגלה למה הבת שלי אלרגית?מרים16/06/2010
הבת שלי בת שנתיים וחצי. לפני למעלה חודש היא קיבלה פריחה בכל הגוף, ומאז זה לא עובר לה. בהתחלה חשבו שזה תופעת לוואי ממחלה (חום ופצעים בפה) שהיתה לה בשבוע שלפני, אבל כבר עבר המון זמן מאז. בנוסף, בהתחלה חשבנו שמדובר בתגובה למוצרי חלב, כי בעבר היתה לה רגישות, אבל כבר חודש שהיא לא אוכלת מוצרי חלב וזה לא עוזר. ניסיתי להוציא לה גלוטן מהתזונה, למשך כ- 5 ימים, וזה לא עזר (הפריחה חזרה). חשוב לציין שלא עשינו שום שינוי, לא בהרגלי האכילה שלה (והיא אוכלת הכל, פירות, ירקות, בשרים, וכו'), ולא במוצרים אחרים (חיתולים, סבונים, וכו'). הפריחה באה והולכת כל פעם המקום אחר בגוף - רגליים, ידיים, בטן, גב, טוסיק. פניסטיל לא עזר אז התחלנו לתת Loratrim, הבעיה היא שאם מפסיקים לתת לה, הפריחה חוזרת וזה מגרד לה. אני לא מצליחה לזהות שום גורם. השאלה היא - מה עושים? מאיפה מתחילים כדי לנסות לזהות במה מדובר? אגב, מספר רופאים ראו אותה ואמרו שאכן מדובר בתופעה אלרגית, אבל לא יודעים למה.
אין שום סימפטומים אחרים. חוץ מהפריחה היא בריאה לחלוטין.
אשמח לקבל עצה. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה
ד``ר ולרי טפליצקי17/06/2010מדובר במחלה בשם אורטיקריה.
אלרגולוגים מטפלים בזה בד"כ בהצלחה.
כדאי לפנות לאלרגולוג לטיפול ובירור אלרגי עם תבחיני עור או בדיקת דם.
זה מצב שיכול להמשיך מספר חודשים גם ללא קשר לגורם כל שהוא מסביבתה או מזון.
בינתיים לתת LORATRIM ללא חשש.
אין צורך להימנע ממוצרי חלב כאשר הימנעות הזאת לא הועילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מנסיון
אמא17/06/2010אורטיקריה בילדים יש בגוגל כל כך הרבה מידע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)