איך אני מגלה למה הבת שלי אלרגית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אני מגלה למה הבת שלי אלרגית?
    מרים
    16/06/2010

הבת שלי בת שנתיים וחצי. לפני למעלה חודש היא קיבלה פריחה בכל הגוף, ומאז זה לא עובר לה. בהתחלה חשבו שזה תופעת לוואי ממחלה (חום ופצעים בפה) שהיתה לה בשבוע שלפני, אבל כבר עבר המון זמן מאז. בנוסף, בהתחלה חשבנו שמדובר בתגובה למוצרי חלב, כי בעבר היתה לה רגישות, אבל כבר חודש שהיא לא אוכלת מוצרי חלב וזה לא עוזר. ניסיתי להוציא לה גלוטן מהתזונה, למשך כ- 5 ימים, וזה לא עזר (הפריחה חזרה). חשוב לציין שלא עשינו שום שינוי, לא בהרגלי האכילה שלה (והיא אוכלת הכל, פירות, ירקות, בשרים, וכו'), ולא במוצרים אחרים (חיתולים, סבונים, וכו'). הפריחה באה והולכת כל פעם המקום אחר בגוף - רגליים, ידיים, בטן, גב, טוסיק. פניסטיל לא עזר אז התחלנו לתת Loratrim, הבעיה היא שאם מפסיקים לתת לה, הפריחה חוזרת וזה מגרד לה. אני לא מצליחה לזהות שום גורם. השאלה היא - מה עושים? מאיפה מתחילים כדי לנסות לזהות במה מדובר? אגב, מספר רופאים ראו אותה ואמרו שאכן מדובר בתופעה אלרגית, אבל לא יודעים למה.
    אין שום סימפטומים אחרים. חוץ מהפריחה היא בריאה לחלוטין.
    אשמח לקבל עצה. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אורטיקריה

ד``ר ולרי טפליצקי
    17/06/2010

מדובר במחלה בשם אורטיקריה.
    אלרגולוגים מטפלים בזה בד"כ בהצלחה.
    כדאי לפנות לאלרגולוג לטיפול ובירור אלרגי עם תבחיני עור או בדיקת דם.
    זה מצב שיכול להמשיך מספר חודשים גם ללא קשר לגורם כל שהוא מסביבתה או מזון.
    בינתיים לתת LORATRIM ללא חשש.
    אין צורך להימנע ממוצרי חלב כאשר הימנעות הזאת לא הועילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מנסיון

אמא
    17/06/2010

אורטיקריה בילדים יש בגוגל כל כך הרבה מידע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו