מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בצקת קרוב מאוד לושטד``ר בן רנר03/07/2010
בת 30, בריאה בדרך כלל, שהיתי ביוואן במשך 4 ימים, חזרתי עם שיעול פרודקטיבי שהתפתח ממנו כנראה בצקת בגרון. אזור הבצקת הוא מצד שמאל בפנים הגרון, קרוב מאוד לושט.לאחר שהפוניתי לבית חולים עקב תלונות על קשיים קלים בנשימה, אובחנתי כסובלת מאיפגלוטיטיס, קיבלתי אנטביוטיקה וסטרואידים לוריד במשך 48 שעות, אפילו יותר, כמו כן גם אנהלציות של סטרואידים. זה לא ממש עזר לי, אין ולא היה לי חום , אין לי בעיות בנשימה ואני נרדמת רגיל ולא מתעוררת עם התקפי קוצר נשימה, אין ריור, קצת קשה לי בבליעה אבל אני אוכלת כרגיל,משתדלת דברים קרים וטריים שלא יכאב לי יותר מדי. שוחררתי היום מבית החולים עם זינאת ובודיקורט , אני גם לוקחת אקמול מדי פעם להקל על כאבי הגרון ובמיוחד על תחושת האי נעימות בגלל הבצקת. מה שנאמר בבית חולים זה שנותר קצת בצקתיות ואפשר לטפל לבד בבית. אני לא מרגישה שום שיפור, התייעצתי עם כמה ממומחי הריאות שאיתם אני בקשר מטעם עבודתי ( בחברת תרופות), וחלק מהם סובר שמה שיש לי זה בעצם לרינגוטרכייטיס,ויקח זמן עד שזה יעבור ושהטיפול שאני מקבלת כיום הוא הטיפול שנותנים במקרים כאלה ושיש להמשיך. שאלתי היא כזו : א. מה אתה חושב לפי המידע שמסרתי לך?על איזו תופעה מדובר? ב. האם יש תרופות/תרופות סבתא או כל עצה אחרת שתוכל לתת לי שתפחית מהבצקתיות שיש לי?אני מרגישה כל הזמן שמישהו תוקע אצבע בגרון שלי, ומדי פעם אף מתחילות אצלי בחילות ברגע שאני מתחילה לדבר, הבצקתיות קטנה וגדלה כל הזמן, כלומר לפעמים אני מרגישה שהיא שם ולפעמים אני בכלל לא מרגישה את הנוכחות שלה
. אנא עזרתך, אני אמא לשני תינוקות ואני בקושי מתפקדת במצב הזה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת בגרון
ד``ר ולרי טפליצקי04/07/2010שלום עולא,
תחזיקי מעמד, זה עוד מעט יעבור.
שאלה חשובה האם זה אלרגיה לאלרגנים נשאפים עם תופעות בדרכי נשימה עליונות? ניתן לאבחן אלרגיה במיידי על ידי טסטים עוריים ולהתאים טיפול במקום. ככל הנראה נצתרך להוסיף טיפול אנטיהיסטמיני.
אשמח לעזור.
החחלמה מהירה ד"ר טפליצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)